עבור לתוכן

צריך המלצה ללוח אם עם כרטיס מסך מובנה +דעה על לוח אם שהביאו לי +שאלה על לוחות אם

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב שלם כולל ציוד היקפי אבל הבעיה שמצד אחד אני רוצה כרטיס DX10 אבל מצד שני אין לי כוח לחכות חודש... \=

אז מה שחשבתי זה להזמין את המחשב (מעבד AMD 4600+ X2) ולהזמין איתו לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ועוד חודש אני אזמין בניפרד כרטיס מסך DX10 שיצא בתקציב שלי.

אז יש למישהו המלצה ללוח אם טוב למחשב שלי עם כרטיס מסך מובנה (מ-IQPC)? אם אפשר כרטיס מסך מובנה שיריץ CARBON לא חלק ולא על הגדרות הכי גבוהות, שיריץ העיקר... מקווה שיש חיה כזאת

תקציב: עד 500 ש"ח

עכשיו יש לי גם שאלה על לוחות אם עם כרטיסי מסך מובנים.

עם הכרטיס מסך הוא 64MB, האם אני יכול להוסיף לו זיכרון RAM מהמחשב ולהפוך אותו ל-128MB או 256MB? (אני מתכוון ל-UPTO)

עוד משהו, אני צריך לוח אם עם כרטיס קול ורשת מובנים...

ועוד משהו אחרון ;)

אמרו לי שזה לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה, לקחת אותו?

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3046&Pname=GIGABYTE

או את לקחת את זה שאמרו לי לקחת אותו והוא יותר טוב?

asus M2NPV-MX

תודה מראש =]

פורסם

ASUS M2NPV-MX ---> מעולה.. נכנס לתקציב והוא מעולה..

פורסם

אם כבר - אז עדיף את ה M2NPV-VM, שעולה 20 ש"ח יותר מה M2NPV-MX וכולל יציאת IEEE 1394 (במקום כרטיס חיצוני שעולה יותר).

מצד שני, יש כבר את ה M2A-VM HDMI, המבוסס על ה 690G, ואומרים שהוא נותן פיתרון גרפי מובנה מאד טוב, ואמור לעלות פחות או יותר אותו דבר. הלוח הזה הוא יחסית חדש בשוק, אז עדיף לבדוק ביקורות כדי לדעת האם הוא באמת עדיף על לוחות המבוססים על כרטיס מסך מובנה של Nvidia (ה 6100 וה 6150).

פורסם
  • מחבר

קודם כל, רציתי לדעת אם הלוחות אם שהבאתם פה, ה-ASUS וה-GIGABYTE יריצו משחקים לא כבדים כמו CARBON...

וגם אם יש בהם כרטיסי רשת וקול מובנים...

מצאתי ביקורת על ה-ASUS M2A-VM HDMI ש-smalul המליץ לי פה עליו, והוא בעל כרטיס קול וכרטיס גרפי ATI Radeon X1250-based מובנה עם 128MB.

ככל הניראה הוא יריץ CARBON.

אלה הדגמים שאני חושב שהם הכי קרובים ל-NVIDIA 6150 שמובנה בלוח האם ASUS M2NPV-MX והכרטיס X1250 המובנה בלוח האם ASUS M2A-VM HDMI:

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=542&model2=564&chart=197

עוד משהו - אני מזמין את המחשב מ-IQPC, ששם אין את הדגם M2A-VM HDMI... אז נראה לי אני אקח את ה-ASUS M2NPV-MX עם הכרטיס GeForce 6150.

מה אומרים?

פורסם

אז נראה לי אני אקח את ה-ASUS M2NPV-MX עם הכרטיס GeForce 6150.

מה אומרים?

אם כבר - אז עדיף את ה M2NPV-VM, שעולה 20 ש"ח יותר מה M2NPV-MX וכולל יציאת IEEE 1394 (במקום כרטיס חיצוני שעולה יותר).

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי שכחתי מהכרטיס הזה בכלל.

אני אלך על הלוח האם, M2NPV-VM, אבל השאלה אם הוא יריץ CARBON בהגדרות נמוכות\בינוניות ואם יש בו כרטיס קול ורשת מובנים?

פורסם

רשת.

NVIDIA nForce® 430 built-in Gigabit MAC with external Marvell PHY

כ.קול

ADI AD1986A High Difinition Audio 5.1channel CODEC

Support Jack-Sensing and S/PDIF out interface

לגבי קרבון נראה לי שכן....... אבל אני לא מומחה..

בראל.

פורסם

אני מריץ קרבון על הנייד עם GeForce Go 7300

אז אני חושב שה-6150 אמור להריץ אותו בסדר גמור

אל תצפה לאפקטים או לרזולוציות מדהימות

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אנשים D;

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים