עבור לתוכן

ת'רד Super PI, ו-3DMark הגדול! הדירוג בעמוד הראשון -עודכן 31.08.2009.

Featured Replies

פורסם

מרשים !

זאת שלי לבנתיים... אפשר למשוך עוד, נתאמץ קצת בערב :)

בכל מקרה, תוצאות VANTAGE מעלים עם פיזיקס מכובה...

[attachment deleted by admin]

• תגובות 1.5k
  • צפיות 211.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הנה שלי קירור אוויר מוגן 2

z4einmj242eg.png

והנה עוד תוצאה כ.מ. 5770

850@1040

1200@1360

mmtlmnr02ijv.png

פורסם

התמונה הראשונה שלך לא תקינה, בכל מקרה, תעלה תמונה של VANTAGE יותר מעניין :xyxthumbs:

פורסם

ברוך השם שהתמונה הראשונה לא תקינה כי מאז השגתי תוצאה טובה יותר ולגבי vantage בקרוב

השתגעתי כל הקישורים מהאתר siz לא מתאימים לפה מה לעשות והפעם היחידה שהתמונה יצאה טוב אבל לא רואים את כולה מחמת גודלה טוב זה הדרך היחידה כרגע

http://www.siz.co.il/down.php?i=wvwezmnqwyw2.png

http://www.siz.co.il/my.php?i=wvwezmnqwyw2.png

פורסם

הנה vantage התוצאה נמוכה ?המעבד4.3 וכ.מ+oc

enzyw5yic3jz.png

פורסם

11K+ לכרטיס כמו HD5770 זה לא רע בכלל, תוצאות שעד לא מזמן ראו עם כרטיסים כמו GTX280 או GTX275

פורסם

הנה vantage התוצאה נמוכה ?המעבד4.3 וכ.מ+oc

enzyw5yic3jz.png

באיזה תדר הכרטיס מסך ?

פורסם

התדרים: מתח 1.125@1.35 core clck :1013@850 mem clck:1364@1200

ועל הדרך שאלה זה כרגע המקסימום של המתח שאפשר לתת איך מסדרים את זה לעלות עוד ?התוכנה שהשתמשתי זה msi afterburn

תגידו למה לא מעדכנים את התוצאה שלי בsuper pi 1m יש לי תוצאה פצצה ;D

פורסם

1.35V הוא מתח מאוד גבוה ואם זה היה תלוי בי גם אני לא הייתי נותן מעבר לזה בתוכנה. 1.35V זה מספיק מסוכן לליבה כל כך עדינה. אני במקומך הייתי מוריד ל1.3V עגול או 1.287V ובודק את התדר היציב שם לעבודה שוטפת.

פורסם

תודה אלקטריק קיבלתי את העצה שלך לשנמוך המתח ל1.3 אבל למה להוריד \מה זה נותן תכלס ?

פורסם

כרטיס יותר שמח, רכיבים יותר קרירים ושמחים שיזכו לחיים ארוכים יותר, צריכת חשמל נמוכה משמעותית.

פורסם

ה 5770 שלי עושה 1GHZ ב 1.225V, אין סיבה ששלך לא יעשה את זה ( או במעט יותר ) 1.35V זה מתח קצת גבוהה מידיי ל 24/7 כמו DJ אמר...

פורסם

משום מה כל פעם שאני מנסה לעבור את ה960 לליבה וללחוץ APPLY הוא מקפיץ אותי חזרה ל960

גם כן ב5770

פורסם

נכון כי זה הלימיט של ה CCC, תעיף מבט בדיון על MSIAFTERBURNER, יש שם פתרון :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים