פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים וזה באמת משפיע על הביצועים בכללי?ההשפעה של הזכרונות זניחה על הביצועיםבכל מקרה הציונים בויסטה לא ממש חשובים , יש הרבה תוכנות בדיקת ביצועים עדיפים , כגון PC MARK ו-3D MARK וכו'
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים גם אני רוצה להיות ברשימה..אבל גם לא בלי לטחון את המערכת...אז ככה עשיתי אוברקלוק קטן רק כדי לכנס לרשימה..מפרטמעבד-E6750ESלוח-ASUS-P5N-E SLIזיכרונות-OCZ-2G/800MHZ-4-4.4.12ספק -אנרמקס ליברטיכ מסך-MSI-6600..דיסק קשיח-IDE-30G...תמונה ראשונה ככה ניראה המחשב.תמונה שניה התחלהתמונה שלישית מספיק לי די..WTF.....אחי חח המחשב שלך נראה כמו מנוע של מכונית.19 שניות? ממ איך זה?
פורסם 2007 בנובמבר 2818 שנים WTF.....אחי חח המחשב שלך נראה כמו מנוע של מכונית. 19 שניות? ממ איך זה? אתה אמור להסתכל על התמונה השניה ואחלה תוצאה, אפשר לסחוט עוד לפי איך שנראה המחשב שלך
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים תותח =] הגעת גם אתה למועדון ה 13 שניות חח. אני עדיין הרחק משם....23 (2400 מגה) ככה אתה מפעיל את המחשב קבוע? כשהוא פתוח לגמרי ושוכב? ואיזה מאווררים אלו?
פורסם 2007 בנובמבר 2918 שנים אהבתי...יפה איך שעשית ורואים גם תוצאות על ידי האוברקלוק [= אם אמא שלי היתה נכנסת ורואה תמחשב ככה היא באמת הייתה תוקעת אותי עם דיבלים לקיר (היא זו שקנתה לי אותו)
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים החורף הגיע וגם ככה ה-OC הזה, איך התוצאה?מתח בשמיים, אבל עדיין הצלחתי!! ומה שהכי מצחיק הצלחתי 3.80GHz ואף יותר, אבל המערכת הפעלה לא יציבה, כניראה מחוסר מתח או טמפרטורות גבוהות.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בדצמבר 318 שנים מה שהכי יפה האובר קלוק הזה זה שהוא ללא משחקים עם ה VOLTIM טוב אולי הלוח שם לבד מה שטוב לו (הכל על אוטומט)אלה רק עם התדר ועם המכפלה של התדר PI 14.297 3Dmark 10879נ.ב. הכל יציב ואני מרוצה מה50% OVER!!!הבנתי מה הלוח עושה מבחינת הVOLTIM - הוספתי תמונה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.