פורסם 2003 בינואר 922 שנים שאני מנסה לשחק זה כותה לי את ההודעה הבאהGeneral protection fault!History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Execלמישהו יש מושג מה הוא רוצה ממני?
פורסם 2003 בינואר 922 שנים תלמד אז לשאול שאלות כמו בנאדם נורמאלי.לי זה עשה את הבעיה הזאת רק כשלחצתי Play.
פורסם 2003 בינואר 922 שנים מחבר מה לא נורמאלי במה ששאלתי וחוץ מזה לא שאלתי אם זה קורה לך אני רק שואל אם מישהו נתקלבבעיה והאם הוא פתר אותה
פורסם 2003 בינואר 922 שנים לא אמרת מתי זה קורה, אז חשבתי שזה קורה כשאתה לוחץ על play.חוץ מזה, על נקודות ופסיקים שמעת? הם די עוזרים להבין מה אתה רוצה.
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים אפשר לשחק רק ב-640x480. מישה אתה טועה, אפשר לשחק בכל רזולוצייה! לפחות אצלי אפשר. דבר שני נסה להיות יותר אדיב אולי? ולא לצלוב את הבחור ? :
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים מחבר מה פסיקים נקודות זה בקושי משפט אחד מה אני יתחיל לשים פסיקים אולי אני אנקד פעם הבאהבכל מקרה מישהו יכול לעזור לי ולא לתקוף אותי
פורסם 2003 בינואר 1022 שנים תראהיש לך שני קבציםsplintercelluser.ini. תפתח אותו ותגלול למטה, שמה תשנה את הרזולוציה ל640X680
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.