עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך לפי מפרט מערכת

Featured Replies

פורסם

חבריםי, בהינתן מערכת מעבד intel 3G 1core+2G ram על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי ללכת שהמעבד לא יהיה צוואר בקבוק (המקסימאלי, ללא תלות במחיר)

תודה מראש

פורסם

אולי תפרט קצת יותר כמו תקציב (תוסיף לכותרת), איזה חיבור AGP או PCIE , איזה ספק כח יש לך ???

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז ספק יוחלף הכוונה לכרטיס PCIE , תקציב לא שיקול

פורסם

אי אפשר ככה.

תגיד כמה בערך אתה רוצה להשקיע.

המעבד יהווה צוואר בקבוק גם לכרטיסים כמו ה 7600GS שעולה 500 שקל, אמנם קטן, אבל עדיין.

פורסם
  • מחבר

תקציב של 3000 שקל

פורסם

8800GTS 320MB עולה 1800 שקל. אולי קצת פחות.

אם באמת הכסף לא משחק תפקיד - לך עליו.

עוד חודש יוצאים ה 8600GT וה GTS. יעלו כ 1000 ו 1400 שקל בהתאמה.

אולי כדאי לשקול אחד מהם.

והייתי מציע לך לעשות OC למעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי על כל האינפורמציה והעזרה

[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 23:17:53

האם יהיה איזה שהוא הבדל באיכות ,ביצועים או כל פרמטר אחר במערכת intel 3.0G +2Gram בין כרטיסי 8800GTS לכרטיסים נחותים יותר (כמו משפחת 7XXX)? או שחבל על המאמץ
פורסם

המעבד מגביל כרטיסים ממשפחת ה7XXX אז 88XX גם יוגבל ההבדל היחיד שתקבל הוא תמיכה בDX10 עם ה88XX

7600GS או 7600GT הם די ברמה שהמעבד לא הורס ביצועים אז תשכול אחד מהם, או שתחכה לסידרת ה8600 החדשה

פורסם
  • מחבר

אוקי, ואם אני בכל זאת משדרג בנוסף לכרטיס מסך גם את הלוח והמעבד בהינתן כ.מ XFX 8800GTS על איזה לוח ומעבד הייתה ממליץ לי בתקציב כולל של 1500 ש"ח (חוץ מהכרטיס מסך כמובן)

פורסם

תחכה קצת, באפריל- מאי יש ירדת מחירים של הקונורו,וגם המעבד שלך לא כזה מגביל את 8800GTS (היה כבר דיון על זה) לא מגביל

אבל גם לא מומלץ,אבל מה שבטוח את 7600 הוא בטוח לא מגביל !

הייתי מציע לך לעשות כמוני, לקנות בעוד כחודש את 8600GTS ועוד חצי שנה שזה כבר ממש ילחץ להחליף לוח+מעבד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, עצות שוות זהב!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים