עבור לתוכן

טלויזיה 29 אינץ של ITT

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהום סנטר מוכרים את המוכר הנ"ל ב 1000 ש"ח, האם כדאי לקנות אותה?

פורסם

לא.

זה זבל טהור.

פורסם

מחזק.

פורסם

אם אתה צריך 29" וכל מה שיש לך זה 1000 שקל, תיקח.

לא כולם יכולים להרשות לעצמם פלאזמה 42", עם העובדה ש-ITT זה מוצר מדבקה סיני אין ויכוח, אבל אין מניעה לקחת את הטלווזיה בגלל זה.

זה ברור שזה לא יהיה מוצר איכותי מהמדרגה הראשונה, אבל בהנחה שהדרישות פשוטות אז תלך על זה.

פורסם

הוא יכול לקחת 21 איכותית,כמו שאני לקחתי.

פורסם

הוא יכול לקחת 21 איכותית,כמו שאני לקחתי.

אבל פה אתה משנה את דרישת הבסיס.

אם הוא רוצה 29" וכל מה שיש לו זה 1000 ש"ח?

פורסם

אבל אני מבטיח לך,שהוא יתחרט אחרי כמה ימים על הקנייה.

פורסם

לכן סייגתי את דבריי וכתבתי:

אבל בהנחה שהדרישות פשוטות אז תלך על זה

כאמור, זה ברור שמקבלים מה שמשלמים, אבל בין 21" לבין 29" יש הבדל די גדול (הבדל מספיק גדול בכדי להצדיק הרים של ספאמים שאני מקבל לדוא"ל כל יום... ;) ).

פורסם

גם לי יש דרישות פשוטות סך הכל,אבל בטלויזיה הקודמת שלי-מץ,פשוט סבלתי מתמונה גרועה,סאונד גרוע ושלט של 2 שקל.

אפשר להוסיף עוד קצת אם יש לו ולקחת משהו נורמלי.

פורסם

לפעמיים צריכים להתפשר אין מה לעשות...

אני לא מאמין שהאיכות תמונה בCRT תהיה כזאת גרועה (גם אחת של 1.90)..

מה גם שהוא לא הולך לנגן קבצי HD וכו...ככה שלהתאכזב זה קצת רחוק...(בשביל לראות כבלים לא צריך הרבה)..

פורסם

מצפייה שלי בטלוויזיות זולות במיוחד חלק מהן מרצדות בצורה בולטת לעין, זה יכול לפגוע בחוויות הצפייה די בקלות.

פורסם

אני בטוח שיש טלווזיה אחת כזאת פועלת בתצוגה בחנות, הוא יכול להתרשם בעצמו.

מה שאני רוצה להגיד, זה שעם הגיל בא הצורך להתפשר, בזמן שבגילאי הטיפשעשרה אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה (מקסימום עושים פרצוף ממש חמוד לאמאבא), בגילאים קצת יותר מבוגרים והלאה אפשרות כזאת לא קיימת (מקסימום אפשר לעשות פרצוף חמוד לפקידה בבנק שמבשרת לך שההלוואה שלך לא אושרה, לא שזה יביא אותך לאיזשהו מקום...), אז מתפשרים, ואם אין לך יותר מ-1000 ש"ח ונפשך חשקה בטלווזיה 29", אז גם מוצר מדבקה זה לא ממש רע.

אני לא רוצה להשמע כ"כ זקן, אבל למי שיש ספק בפסקה האחרונה, שיחזור אלי עוד 10 שנים ונראה עם הספק הזה עדיין קיים.

פורסם

זה נכון. יש לי בבסיס 21" של חברת מדבקה סינית ו-21" בחדר בבית של טושיבה. ההבדל היחיד הוא באיכות הרמקולים. (לטובת טושיבה, כמובן) ההבדל במחיר עצום. שילמתי 1000 ש"ח על 21" של טושיבה. על 21" סינית שילמתי 500 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים