עבור לתוכן

נגן מוזיקה נייד. תקציב: עד 1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה.

כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום.

אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המועדפת. נפח הנגן מהווה שיקול זניח יחסית, ולא אמור להוות שיקול בהעדפת כונן קשיח על פני נגן זיכרון פלאש, או להפך.

תודה מראש.

פורסם

השאלה איזה נפח אתה מחפש

בעיקרון לפי מה שאתה אומר משתמע שאתה לא צריך הרבה נפח

אני ממליץ לקנות iAudio D2 של 4 ג'יגה, ולהוסיף כרטיס 4 ג'יגה ככה שיהיה לך 8 ג'יגה בכלליות.

או לחכות ל Meizu M6 שאמור להגיע לבאג לא עוד הרבה זמן.

לכל אחד יש מאפיין גדול אחר- ל Meizu תמיכה ב USB OTG, ול D2 יציאה לטלויזיה

לשניהם זמן סוללה של מעל 30 שעות, לשניהם מסכים איכותיים, שניהם מנגנים וידאו (למרות שה D2 עושה את זה טוב יותר)

לשניהם איכות שמע מעולה (אם כי לדעתי ה M6 בולט קצת יותר), ובקיצור- עם שני אלו, אי אפשר לפספס.

פורסם

D2

אני מחכה ל4 גיגה ואחרי זה אני אוסיף לו כנראה 8 גיגה (הוספת SD זו אחת התכונות הגדולות שלו)

סוללה לא של 30+ כמו שאמרו מקודם אלא של 50+ (זה חתיכת הבדל)

פורסם
  • מחבר

iAudio D2 באמת נראה כמו נגן הפלאש הטוב ביותר בשוק.

בדיקה מהירה באתר של bug הראתה לי שגם נגנים מבוססי דיסק קשיח בנפחים של כונני מחשב אינם יקרים כפי שציפיתי שיהיו.

אמנם עד תום שירותי הצבאי נגן בנפח של 60 או 80 ג'יגה לא יהיה שימושי, אבל הנגנים האלו בהחלט מפתים.

בנוגע לD2, כמה עולה ההרחבה הזו של ה4 ג'יגה הנוספים? האם מדובר בכרטיס חיצוני או פנימי? (אני לא מתמצא בתחום)

תודה על התשובות המהירות :yelclap:

פורסם

אני חייל

בגלל זה 50 שעות של מוזיקה זה חשוב

הכרטיס לD2 הוא כרטיס SD רגיל או SDHC (בנתיים לא עובד הכי טוב אבל בגרסאות תוכנה הבאות יתוקן)

כרטיסי SD עולים גרושים בימינו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים