עבור לתוכן

U10 512M - משתלם?

Featured Replies

פורסם

מחיר מצוין,תתחדש ואל תשכח לסקר לנו אותו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה ;). באמת מחיר טוב, התלבטתי ב-295 ש"ח, אבל הירידה ל-244 עזרה לי להחליט. בפסח אני אעלה סקירה.

ועמית - אני אוהב את ה-G3 שלי, לא הייתי מחליף אותו ללא סיבה.

הוא נפל על הריצפה (בפעם האלף, אז יאמר לזכותו שהוא מאוד עמיד), והפעם הוא נפצע קשה. הוא עדיין עובד, אבל הכיתוב על המסך התהפך משום מה. עדיין אני יכול לקלוט רדיו ולשמוע שירים על עיוור (כי זה מתסכל לקרוא את השם שלהם הפוך). גם האחריות שלו נגמרה, ויכלתי לתקן אותו במעבדה בטח בכמה עשרות שקלים (בטח איזה חיבור השתחרר או משהו, לא מבין בזה) אבל בכל זאת החלטתי לקנות חדש.

אם אתה רוצה אני אמכור לך אותו, קצת הרוס אבל פועל, 1 ג'יגה, באיזה 90 שקל. אבל עדיף לך לדעתי להשקיע בחדש ב-390 כבר.

פורסם

כן אה.. :smile1:

אני צריך נגן של לפחות 2 ג'יגה כי הריו שלי, גם אחרי שהוספתי לו זכרון עדיין לא מספק.

פורסם
  • מחבר

עם נגישות יומיומית לאינטרנט, למה אתה צריך יותר מ-80 שירים? זה 5.5 שעות מוזיקה, ואם נמאס אני מחליף אותה.

ד"א, zen m ירד היום ל-1437, גירסת ה-30 גי'גה. נראה לי עסק משתלם, במיוחד פר ג'יגה, שזה יוצא לך פחות מ-48 ש"ח לג'יגה. חפש בזאפ.

פורסם

כי זה לא לשמיעה בכל יום אלא יותר לנסיעות..

ואני מתעצל למחוק כל פעם ולהעביר מחדש..

:)

1500 שקל זה הרבה מעל מה שאני יכול להוציא כרגע :\

ואני גם מתכנן על פלאש כי אני ארצה לרוץ איתו.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם.אבל הנגנים של SANDISK נראים ממש כמו מציאה..שיחקתי עם E250 של ידידה ממש נחמד וגם לא ראיתי הרבה הבדלים באיכות בינו לבין הMUVO שלי

פורסם

אני גם שמעתי אותו אבל יש לו מסך יותר קטן 1.8 לעומת 2.2,וגם איכות שלו היא סבירה כזאת.

פורסם
  • מחבר

גם איכות הסאונד שלו וגם איכות המסך איכותיים פחות מהמסכים שבנגנים החדשים יחסית של החברות הגדולות.

אבל המחיר שלו הוגן מאוד לדעתי.

פורסם

בהשוואה למסך של IREVIR H10 הSANDISK לוקח ובהפרש ענקי

פורסם
  • מחבר

אולי, אבל ה-H10 לא נחשב כנגן חדש (גם לא יחסית). צריך להשוות את המסך שלו אם כבר ל-U10, למרות שהוא יותר יקר.

פורסם
  • מחבר

לצערי ה-G3 שלי משום מה החליט לעבוד :bash:

אז אני אבטל את ההזמנה של ה-U10 בנתיים, עד שה-G3 יתקלקל סופית (בעגלא ובזמן קריב). חבל, כבר פיתחתי צפיות לגבי ה-U10, אבל ה-G3 אכזב אותי.

ד"א, מסקנה לגבי G3 - עמיד באופן לא סביר, וחוזר לעיתים ממוות מסכי.

פורסם

אוףף... למה לא קניתי ממך?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים