עבור לתוכן

Line Out בD2

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

כמו רבים וטובים גם אני דלוק קשות על הiAudio D2, אבל הבנתי שאין לו יציאת Line-Out... מה שמהווה עבורי בעייה כי אני רוצה לחבר אותו בעתיד למגבר אוזניות נייד. אז אני חייב לשאול, האם בפועל יש הבדל באיכות הסאונד בין חיבור למגבר דרך הL-O ובין חיבור דרך יציאת האוזניות? אני הולך לחבר אותו לHD595 ולK81 כך שאיכות האוזניות לא מוטלת בספק ואני אוכל להבחין בהבדל.

עוד משהו, הבנתי שניתן להפוך את יציאת האוזניות ב-D2 למעין יציאת L-O לא רשמית ע"י טוויקינג של ההגדרות (משהו עם הווליום)... אני אשמח לעוד פרטים לגבי זה והאם זה עושה הבדל.

תודה.

פורסם

לנגן יש מגבר של פאקינג 37 מיליוואט

אני בספק שתצטרך מגבר חיצוני

פורסם
  • מחבר

לנגן יש מגבר של פאקינג 37 מיליוואט

אני בספק שתצטרך מגבר חיצוני

So?

אני מחפש איכות סאונד וזה עדיין מגבר של הנגן... וכמו שאתה בוודאי יודע לא משנה כמה הוא חזק אתה רק יכול להרוויח מחיבור למגבר אוזניות איכותי כי הוא לא רק מגביר את הסאונד הוא גם משפר אותו בהרבה (כמובן שתלוי במקור ובאוזניות).

ולא התייחסת לשאלות שהעליתי בהודעת הפתיחה...

פורסם
  • מחבר

נו אנשים, מה נסגר... קצת יחס?

אפילו תשובה עניינית אחת לא קיבלתי. אני בטוח שיש פה כמה אנשים עם ידע בנושא.

:(

פורסם

אמור להיות לו מתאם אם אני לא טועה

פורסם

line out יש לו (line out זה הכניסה של האוזניות)

פורסם

line-out זאת יציאה לא מוגברת.

פותח הת'רד,

כמעט לשום נגן אין היום line-out אמיתי.

פורסם

סלח לי על הבורות, אבל ממתי בדיוק מגבר אוזניות משפר איכות סאונד? ???

פורסם

כשהוא מתחבר ליציאה לא מוגברת הוא בעצם מחליף את המגבר הפנימי של הנגן (שבדרך כלל נחות ממנו).

פורסם

כשהוא מתחבר ליציאה לא מוגברת הוא בעצם מחליף את המגבר הפנימי של הנגן (שבדרך כלל נחות ממנו).

אה, אוקיי

פספסתי את הקטע של יציאה לא מוגברת, חשבתי שהוא אומר שחיבור ליציאת האוזניות תשפר את איכות הסאונד, מה שלא היה ולא נברא בשום מקרה X:

פורסם

זה גם יכול לשפר את האיכות במידה מסויימת מיציאות האוזניות כשאתה בווליום מאוד נמוך...

פורסם

אני מאוד בספק

כבר ניסיתי את זה עם מספר נגנים, התוצאות לא היו לצד החיובי |:

פורסם

אני מחבר את המגבר שלי דרך יציאת האוזניות ,ואני חש בשיפור משמעותי,במיוחד בבאס.(למרות שיש ל-x5l יציאת ליין אוט אבל הוא קקה)

פיקה אני סקרן ,איזה מגבר בחנת,עם איזה אוזניות,אני משוכנע שעם אוזניות עם התנגדות גדולה ההבדל יהיה מאוד משמועתי.

אני יכול להעיד על ה595 ועל 81 שהגברה בהחלט מוסיפה לאיכות שמע.

פורסם

שי, יצא לך לנסות את הlineout עם LOD נורמלי? או רק עם הסאב-פאק המקורי?

פורסם

נסיתי גם עם עריסה מקורית שקניתי בבאג,לא היה שיפור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים