פורסם 2002 בינואר 423 שנים יש לי motherboard של asus a7v266 וזיכרון Mushkin pc 2100 basicמישהו יכול לעזור לי להגדיר את ההגדרות המקסימליות בביוס..בלי לוותר על יציבות של המערכת..אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח למצוא נקודת איזון חוץ מהמינמום...הגדרות מקור
פורסם 2002 בינואר 423 שנים יש לי motherboard של asus a7v266 וזיכרון Mushkin pc 2100 basicמישהו יכול לעזור לי להגדיר את ההגדרות המקסימליות בביוס..בלי לוותר על יציבות של המערכת..אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח למצוא נקודת איזון חוץ מהמינמום...הגדרות מקורתגיד לי אתה לא החבוב הזה שישב עם מחשב פתוח בפלונטר, בכניסה, וניסה להגדיר את המחשב שלו להריץ חלונות XP כי חשב שזה בעיות חום, ואני גרמתי למחשב שלו להעלות חלונות עם ההגדרות הכי איטיות לזכרון?
פורסם 2002 בינואר 423 שנים מחבר לא ממש..למרות שאני גר בערך חמש דקות מפלונטר..אני קונה הכל מהחנות האסורה..ובנתיים אין לי שום בעיה..חוץ מכרטיס מסך מת...אבל הם מטפלים בזה..אני פשוט מנסה להצויא עוד קצת מהזיכרון שלי וזה מעצבן שכל פעם שאני משנה שם איזה הגדרה אני לא מצליח לפתוח שום תוכנית בלי שהיא תקרוס...
פורסם 2002 בינואר 423 שנים חבל שהלכת על הזיכרון הזה ל O/C, נסה לעלות בטיפה את ה FSB כל פעם (וותר על הגדרות דורשניות כמו strong וכד') ועם זה לא הולך נסה לעלות את המתח של המעבד. למרות שזו כמעט בוודאות פרופר בעיית זיכרון, מצאתי כי היא משפרת יצובות מערכת בכל מקרה. עכשיו תגיד לי - איזה לוח (ויותר חשוב מזה, איזה צ'יפסט) יש לך (קריטי).
פורסם 2002 בינואר 423 שנים לא ממש..למרות שאני גר בערך חמש דקות מפלונטר..אני קונה הכל מהחנות האסורה..ובנתיים אין לי שום בעיה..חוץ מכרטיס מסך מת...אבל הם מטפלים בזה..אני פשוט מנסה להצויא עוד קצת מהזיכרון שלי וזה מעצבן שכל פעם שאני משנה שם איזה הגדרה אני לא מצליח לפתוח שום תוכנית בלי שהיא תקרוס...אתה עושה משהו לא נכון, כי בסה"כ יש לך זכרון מושקין כמו שאתה אמר, שאמור לעבוד עם מרבית ההגדרות כשהן פועלות.תראה אין לי כח להוריד חוברת הוראות בשביל הלוח שלך בכדי לבדוק את השמות המדוייקים של כל הגדרה של הזכרון, אם אתה יכול לרשום לי את כל השורות שיש שם, או להעלות לפה סקרין שוט של האיזור הזה בBIOS אני אשמח לומר לך מה ההגדרות.
פורסם 2002 בינואר 423 שנים ...אין לי כח להוריד חוברת הוראות בשביל הלוח שלך בכדי לבדוק את השמות המדוייקים של כל הגדרה של הזכרון, אם אתה יכול לרשום לי את כל השורות שיש שם, או להעלות לפה סקרין שוט של האיזור הזה בBIOS אני אשמח לומר לך מה ההגדרות. I second to that
פורסם 2002 בינואר 423 שנים ...אין לי כח להוריד חוברת הוראות בשביל הלוח שלך בכדי לבדוק את השמות המדוייקים של כל הגדרה של הזכרון, אם אתה יכול לרשום לי את כל השורות שיש שם, או להעלות לפה סקרין שוט של האיזור הזה בBIOS אני אשמח לומר לך מה ההגדרות. I second to that אם אתה רוצה לומר שאתה חולק אם מטיל ספק במשהו אתה צריך לומר I second on that ולא TO.
פורסם 2002 בינואר 423 שנים מחבר בנתיים כבר בדקתי את השורותcas latency ras precharge timeras to cas delayactive to precharge timeשתי שורות רווח ואז ddr_1t/2t itemהשורות הראשונות זה מה שחשוב..האחרונה ...סתם מעניין אותי מה זה עושה
פורסם 2002 בינואר 423 שנים אתה לא יכול להוריד את ה cas letancy שלך סתם (בזיכרון כזה).. למה אתה מצפה, ניסים? אתה כן יכול להעלות את ה FSB (שזה מה שחשבתי שאתה רוצה לעשות), לעיתים ע"ח ה latency.
פורסם 2002 בינואר 423 שנים מחבר אז זה העניין קראתי איזה כתבה עתיקה בtomshardware והם אמרו שם שזיכרון ב cas 2 יותר מהיר מזיכרון cas 3 גם אם השני מהיר באיזה 20 מגהרטץולפי מה שאני יודע...זה לא אמור להיות יותר מדי בעיה...המחשב עולה עם ההגדרות זיכרון הכי ..מהירות...אבל אני לא יודע אם הוא לא יציב בגלל זה או שפשוט יש המון באגים שנגרמים מזה (הוורד כל הזמן מת לי אחרי שאני עושה את השינוי...אבל רק הוורד..)
פורסם 2002 בינואר 423 שנים על מה זה היה במקור? 3? 2.5? (זה כן בגלל זה..) נסה - אבל לא יותר מידי (נניח 2.5 במקום 3). אגב, לא לכל הלוחות יש "חצאים" (כמובן שזה רק בדידיאר). בקרוב תדע על זה יותר, אני מבטיח
פורסם 2002 בינואר 423 שנים בנתיים כבר בדקתי את השורותcas latency ras precharge timeras to cas delayactive to precharge timeשתי שורות רווח ואז ddr_1t/2t itemהשורות הראשונות זה מה שחשוב..האחרונה ...סתם מעניין אותי מה זה עושהאני אתן לך את ההגדרות הכי טובות, אבל כל פעם תשנה רק הגדרה אחת, ותבדוק בכמה עולה נפח הזכרון בתוכנה כמו Sisoft Sandra.Cas Latency: 2Ras Precharge time: 2RAS to CAS Delay: 2active to precharge time: leave on defaultDDR_1t/2t item <- תנסה לשים את זה על 1, ואם זה לא יציב תחזיר לשתיים, בשביל ההגדרה הזאתי אתה צריך לראות מה נותן לך יותר רוחב לזכרון באמצעות תוכנת בנצ'מארק כמו Sisoft sandra.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.