עבור לתוכן

ספק חדש שיחזיק 8800 ...(עודכן)

Featured Replies

פורסם

אז ככה ..לפני כמה שבועות פירסמתי פה שאני מחליף ספק ..

המפרט שלי ברשימה, החלפתי מהantec tp 2 550 לthermaltake tp 750..

קיבלתי את tt, הכנסתי למחשב.. חיברתי ..המחשב לא נדלק (יש קצר בלוח)..אני מנתק את הpci-e והמחשב נדלק, אבל יש ציפצוף שהכרטיס לא מקבל חשמל.

ניסיתי להחליף כבלים, לשים מפצל למסילה אחרת .. לא עובד .

החלפתי את הספק .. קיבלתי אחד חדש לפני כמה ימים, אותה הבעיה בדיוק .

בנתיים אני עובד עם ספק של TopPower 450 שעולה 150 שקל .. הוא סוחב פחות או יותר .. העובדה שהמחשב פועל איתו ועם הantec הקודם גרמה לי לחשוב שיש פה בעיה עם הtt הזה ו..איתי.

בקיצור .

החלטתי להחליף את הספק למשהו אחר .. מדובר בזיכוי כמובן אז אין לי יותר מדי אפשרויות, הייתי רוצה לקבל דיעה לגבי הספקים הבאים שיש לי אופציה לקחת:

BFG 650w

BFG 800w

BFG 1kw

Enermax liberty 620w

Antec Neo HE 550w

אז, איזה מהספקים האלה עדיף לי לקחת ?

תודה מראש :yelclap:

פורסם

ANTEC TRIO 650

פורסם

אף אחד מהם לא ברמה של ה-TT

כנראה קיבלת פגומים

לך לחנות ותחליף ותבדוק במקום שהספק עובד

פורסם

אם בכל זאת תחליט להחליף (וחבל) אז Neo HE 550W ללא שום ספק

appel_100 - שים לב שאפשר לבחור רק מתוך הרשימה המצומצמת שהוא נתן

פורסם

אני זוכר שהציעו לך את ה-TT (או למשהו אחר) והתווכחו איתי שה-TT יותר טוב מה-Enermax ע"פי הנתונים היבשים... אני אמרתי ללכת על Enermax כבר אז, ואולי היית חוסך את הצרות שיש לך עכשיו.

קח Enermax liberty 620w, ואל תתפשר על הזבל של TT. בכלל בושה שמציעים לך ספקים כאלה... :screwy:

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת מה רע בBFGים האלה בדיוק ?

ואם יש עוד מישהו שיאשר לי שהenermax יענה על הדרישות..אני אלך עליו

(ובקשר להצעות של הantec 550 neo, אני פשוט לא רוצה שיצא מצב שהוספתי כסף בשביל לקחת עוד ספק של 550 .. אני יודע שהאיכות חשובה ולא ה"כמות" פה, אבל שילמתי יותר אז אני רוצה איכות ו"כמות" בספק הבא .. אני חושב ש620 זה המינימום שאני אקח)

פורסם

SyndromE

אתה מדבר שטיות במיץ,זה שהחנות עשתה פאשלה ונתנה לו ספקים פגומים לא אומר כלום על אלא וה-TT מהסידרה הזו פשוט מעולים.

AntiSocial

550W יהיה מעל ומעבר עד כמה שזכור לי מהמפרט שלך

פורסם

ה-Enermax 620 עדיף על ה-BFG 620 מבחינת מסילות ה-12V. (מעבר לזה אני לא ממש מכיר את הספקים של BFG),

אני מאמין שה-BFG 800 /1000 עדיפים, אבל לא נראה לי שווה תוספת תשלום, לפי המפרט שלך.

אתה מתכנן SLI ?

Xtract, זה שהחנות מחזיקה לפחות 2 ספקים "פגומים" של TT, זה כבר אומר משהו, ולא רק על החנות עצמה.

פורסם
  • מחבר

כבר עברתי את הויכוח הזה (4 עמודים הוא נמשך פעם שעברה) בקשר ל"כמה אני צריך" ... הגעתי למסקנה שעדיף לי פשוט להגיד "אני רוצה ___ וזהו" ולצאת טיפש מלהסביר למה אני רוצה שיהיה לי מקום בספק החדש למזימות שיש לי לגבי העתיד של המחשב שלי ..

אני עדיין לא חושב ש2 הספקים שקיבלתי היו פגומים, הטכנאי שם אמר שהוא בדק במערכת אחרת עם 8800 וזה עבד ..

עדיף לי ללכת ולבדוק בחנות ספק שלישי או פשוט להחליף לenermax 620 ולקוות שלא יהיו יותר בעיות ?..

(ואם כבר אנחנו בנושא ..למישהו יש רעיון לגבי מה יכול לגרום לבעיה הזאת שלי ? אני נוטה להאמין (אם המחשב שלי לא הבעיה פה, אני ממש אכעס על tt מעכשיו) שזה קשור למחשב שלי ספציפית.. ניסיתי להוציא את הספק מהמארז ו"לבדוד" אותו ככה שלא יהיה סיכוי שהוא איכשהו נוגע במארז או משהו כזה ..ניסיתי לחבר עם pcie אחד .. עם 2 .. עם מפצל .. עם שני מפצלים .. הכל אותו דבר .)

:s07:

(עריכה: המפרט שלי נמצא פה בצד, והייתי רוצה לשמוע יותר לגבי הBFG האלה .. ההפרש בין הספק שלי ל800 של bfg ממש לא רציני.. )

פורסם

אם אתה לא מעוניין בהמלצות שלנו אז בישביל מה שאלת? תבחר את מה שנראה לך הכי טוב ויש לו מליארד וחצי W ותהנה לך...

לגבי התקלות זה בפורום "תמיכה טכנית" שם תקבל את העזרה הטובה ביותר.

SyndromE

אם אתה חושב של-Enermax אין תקלות בספקים שלהם אתה טועה ובגדול.

בכל מקרה,הדיון הזה לא הולך להתדרדר לעוד 4-5 עמודים מיותרים - קחו את זה בחשבון לפני שאתם מגיבים

פורסם
  • מחבר

לא הייתי בא לפה אם לא הייתי מעוניין בעזרה שלכם, מצטער אם יצאתי כפוי טובה בפוסט הקודם ..

פשוט שאני מתכנן לעתיד SLI בין היתר והייתי רוצה לא לדאוג לגבי "יש לי מספיק W בספק בשביל זה ?" אז 550 לא בא בחשבון (2X8800gtx= :() ..אני מאמין שהוא איכותי אבל הייתי רוצה משהו שהוא גם איכותי וגם בעל טיפה יותר w מה550 הקודם שלי (שגם היה איכותי למדי ..)

פורסם

דווקא בגלל שאתה רוצה קצת יותר אתה צריך לקחת Neo HE 550 !

אתה צריך להבין שכמות הוואטים הכללית לא זו היא שקובעת!

הליברטי 620 נותן רק 36A למסילות 12V

ואילו אנטק Neo HE שהוא "רק" 550W נותן לך 42A במסילות הללו!

חד משמעית,מתוך הרשימה הקצרה שנתת האנטק עדיף.

בכל מקרה כמו שליאור הציע היתי מנסה לבדוק מה לא בסדר עם הספקים ודורש ספק TT אחר + בדיקה אצלם במקום לבדוק שהכל בסדר

פורסם
Liberty 620W is one of best PSUs. My buddy has it running 2x8800GTX, E6600@3.6 GHz and a 680i mobo. No problems

http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=45&threadid=1976207&enterthread=y

זה לא איזה מקור כתבה אמינה, אבל למי נאמין אם לא למשתמשים עצמם...

בכל אופן ה-Enermax מוגדר 36A combined, אך למעשה אמור לתת 44 (אז הראתי קישור לסיבה)... למה הם הגדירו 36 אני לא יודע.

חוץ מזה גם Inquirer הריצו 2 GTX על Enermax 500W ... ככה שלדעתי לא צריכה להיות בעייה. בחירה שלך בסופו של דבר.

פורסם

בחיים לא שמעת ולא תשמע אותי אומר שהוא לא טוב. הוא מעולה בדיוק כמו כל סדרת ליברטי.

אממה? שם הספק הנחמד הזה יכול לעלות למשל סכום של כסף שיקביל פה ל-450 ש"ח,ובמחר כזה הוא מעולה.

אבל כשהוא עולה 1000(!!!) ש"ח ובמחיר הזה נותן רק 36A - הוא לא מומלץ כלל וכלל.

HX 620 למשל עולה גם כן אותו מחיר ונותן 50A במסילות 12V

פורסם
  • מחבר

אז נגיד ואני מחזיר את הכסף איכשהו .. על איזה ספק בסביבות ה1000 הייתם ממליצים (חוץ מהtt שמסתבר שלא עובד אצלי..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים