עבור לתוכן

בעיות בביטורנט בברק 013

Featured Replies

פורסם

עברתי לברק לפני כמה חודשים, מהירות ההורדה בביטורנט צנחה לריצפה במקרים בהם אין משתפים ישראלים (כשיש משתפים ישראלים אני מקבל מהירות מקסימלית).

כאמור אין לי בעייה של מהירות אפלואוד או דאונלואוד ליעדים בארץ.

אני משווה את המהירות עם אותם קבצים להורדה אצל חברים שמחוברים דרך ספקיות אחרות והם מקבלים מהירויות סבירות, 20 קיי לקובץ שאצלי יורד בפחות מקיי.

אני מחובר דרך הכבלים. התחלתי עם חייגן, עברתי לחיבור ללא חייגן, ההבדל היחיד הוא שבלי חייגן גם שיחות VIOP נעשו בלתי אפשריות, אני שומע את הצד השני קטוע לגמרי ועם רעשים מוזרים.

יש למישהו עצה מלבד לחכות לסוף תקופת ההתחייבות ולברוח מהחברה הזו?

פורסם

אם הביטורנט עובד תוך כדי VOIP - הייתי מצפפה לקטיעות

אממה - יש מצב שהתמיכה הטכנית תתן לך תשובה מפורטת - וזו עילה לשבירת הסכם - אז אתה יכול לצאת בגלל שהשירות שלהם פגום והם לא עמדו בתנאי החוזה.

פורסם

נסה להחליף פורטים בתוכנה ואחרי זה גם להפעיל הצפנה ולנסות להגידר לעבוד רק עם חיבורי הצפנה, תראה אם זה משפיע.

פורסם

1. נסה להצפין את החיבורים (במידה ויש אפשרות כזאת בתוכנה)

2. נסה להקטין את המספר המקסימלי של החיבורים בתוכנת הP2P.

פורסם

במקרה של העברה אל ללא/עם חיגן

יכול להיות שהחבילה שלך לא תואם לתשתית כלומר נניח בהוט מוגדר לך חיבור עם חייגן ואצל הספקית ללא חייגן

ואתה משתמש בחייגן לספקית יש לך הגבלה בהורדה לי היה 40kb כי החבילות לא תואמות תברר את מצב החבילות ושהם

תואמות מבחינת ספק תשתית

פורסם

הוא אמר שכשיש משתפים ישראליים הוא מגיע למקסימום, ככה שהתגובה שלך לא רלוונטית.

בתור לקוח ברק אני גם סובל מהאטה מסויימת בביטורנט כתוצאה מראוטינג גרוע למדינות רבות בחו"ל, אך למזלי כשמדובר במספר גדול של peers עדיין אפשר להגיע למהירות מקסימלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים