עבור לתוכן

8800 GTX של BFG

Featured Replies

פורסם

אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות

עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר

האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה?

האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22)

כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש?

תודה

פורסם

כרטיס HIGH מחזיק מעולה כשנה וחצי בד"כ.. אחרי יש כבר מישחקים שיגרמו לו לעבוד קשה ולרדת ל FPS נמוך..

ההפרש בין GTS לGTX הוא משמעותי מאוד יחסית למה שההינו רגילים בעבר (בין כרטיס TOP HIGH לזה מיתחתיו) כ 25% ויותר ברזולוציות גבוהות.

אין הבדל בין 88GTX ב 3K לבין 88GTX ב3.7K וגם אם יש (OC אפסי,קירור אחר) זה לא שווה 700 שקל.

פורסם

מחיר השוק היום עד כמה שידוע לי נע סביב ה 3200 +- ש"ח ..

ייתכן שראית את מחיר ה 3700 בחברה שגובה יותר כסף מהשאר או אתר לא עדכני במחיר השוק הנוכחי..

גם במידה ומדובר בגרסאה מיוחדת של הכרטיס (מומהרת או קירור כמו ש RTR רשם..) או יצרן אחר , לא שווה להוסיף על זה אפילו עוד 100 ש"ח..

*עריכה* = הכי זול שמצאתי ואני מניח שגם אתה מדבר על החנות הזאת.. אין לך מה לחשוש.. חברה ידועה ומוכרת (גם BFG וגם נעה)

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6486

פורסם
  • מחבר

ראיתי ביקורת על ה XFX ורשמו שם בדרישות שהוא דורש וונדוס ויסטה

אז אם אני לא רוצה לעבור לויסטה אני לא יוכל להפעיל את הכרטיס?

זה ככה עם כל GTX אחר?

פורסם

Munky הכרטיס לא דורש וויסטא ,אולי רשום מוכן לוויסטא...

כשיגיעו משחקי הDX10 אז תצטרך לעבור לוויסטא על מנת לנצל את הכרטיס בסביבת DX10 כי בXP אין תמיכה בDX10 רק DX9

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

קראתי כמה ביקורות עכשיו על הכרטיס וכולם משבחים אותו אבל הם גם כתבו שיש לו את החסרונות הבאים:

הוא ממש גדול והרבה נתקלו בבעיה להכניס אותו למחשב

יש ברשותי מארז THERMALTAKE XASER 3 הכרטיס הזה יכנס בלי בעיה למארז הזה?

הכרטיס דורש ספק כוח מאוד חזק

יש ברשותי ספק THERMALTAKE XASER EDITION 480W לדעתכם זה יספיק או שאני חייב להחליף?

תודה

פורסם

1. שים לב שבנעה מוכרים שתי גרסאות של ה8800 GTX של BFG אחת ב 3450 ואחת ב 3090 וההבדלים בניהם ממה שקראתי שם הוא במהירויות שעון של המעבד והזיכרון.(אולי גם אחד בא עם מארז יותר צנוע עם פחות תוספות).

2.לגבי השאלות האחרונות שלך תשאל בפורום ספקים ומארזים. יש שם גם סטיקי עם רשימת מארזים שמתאימים לכרטיס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים