פורסם 2007 במרץ 2018 שנים תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך.ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט.האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים למה דאבל פוסט?יש ספריי מיוחד למסכי LCD (חפש בזאפ)ומטלית מיקרופייבר מיוחדת למסכי LCDנסה קודם עם המטלית (בזה אני משתמש)ואם לא אז בחומר ניקוי + מטלית
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים גם לי היה כזה דבר על המסך והבאתי אותו לחנות אמרתי שהוא לא בסדר ואז הם לקחו מגבת עם מים העבירו על המסך והוא נראה כמו חדש נסה את זה גם אתה
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים למה דאבל פוסט?יש ספריי מיוחד למסכי LCD (חפש בזאפ)ומטלית מיקרופייבר מיוחדת למסכי LCDנסה קודם עם המטלית (בזה אני משתמש)ואם לא אז בחומר ניקוי + מטליתאנשים, רק מילת אזהרה קטנה. הרבה מהחומרים שמוכרים בזאפ (ובחנויות כאלה ואחרות כמו אופיס דיפו, קרביץ וכו') - מכילים אלכוהול (שיחסל לכם את הציפוי נגד השתקפות, מניסיון רע. :'().ככה שלא כל מה שכתוב עליו שהוא "במיוחד ל-LCD/פלזמה/Whatever" באמת ראוי לשימוש.אין כמו מים+מטלית מיקרופייבר טובה.(ועדיף לנתק את המסך מהחשמל קודם, למען הסיכוי הקלוש.)
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים לא הייתי ממליץ על מגבת עם מים,עדיף איזשהו בד רך קצת לח (שהרטבת וסחטת ממש טוב),כמובן תקפיד שבזמן הניקוי החלק הקדמי יהיה מובנה כלפי מעלה ככה שגם אם טיפה תנזול, היא לא תכנס "פנימה"...וכמובן לדאוג לייבש אותו טוב טוב ובעדינות לא ללחוץ על המסך...בהצלחה (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.