פורסם 2002 בינואר 423 שנים אהלן, בן דוד שלי ביקש ממני דרך פשוטה וזולה לחבר בין שני המחשבים בבית שלו כדי שהוא יוכל לשחק משחקים. קניתי לו כבל פררלי שאותו חיברנו ליציאת המדפסת של כל אחד מהמחשבים והעברנו דרך החלון (פרימיטיבי אבל צריך לעבוד). הדלקתי את שני המחשבים, ניסיתי להשתמש ב DCC של Windows, ר"ת של Direct Cable Connection. שני המחשבים לא זיהו אחד את השני. שניהם WIN98. ניסיתי לשחק עם כל מיני דברים בביוס, כל מיני דברים ב Network בלוח בקרה, ללא שום הצלחה. המחשבים פשוט לא מזהים אחד את השני. זה כבל חדש ככה שלא נראה לי שהבעיה בכבל... לא ברור מה נסגר.. בעקרון יש לי קצת רקע עם רשתות סידרתי את הרשת שלי בית עם שיתוף באינטרנט והכל עם שלושה מחשבים עם HUB ואני ממש מתבאס שאני לא מצליח לסדר לו את הדבר הפשוט הזה. למשהו יש רעיון מה הבעיה? למשהו יש לינק למדריך שיסביר לי מה לעשות? תודה מראש
פורסם 2002 בינואר 523 שנים "שאותו חיברנו ליציאת המדפסת של כל אחד מהמחשבים "לא הבנתי?חיברת אותו למדפסת???כאילו??כרטיס רשת???דוההה?!או שלא הבנתי אותך :saint:
פורסם 2002 בינואר 523 שנים סוג כזה לא נחשב כרשת.בחיבור כבל ישיר יש צורך בהגדרת אחד המחשבים כ"מארח" והשני כ"אורח".ואין פה שיתוף משאבים??
פורסם 2002 בינואר 523 שנים התוכנה FX תספק אותך... אבל עם שמות ארוכים של קבצים יש לה קצת בעיה.. היא מקצרת אותם..
פורסם 2002 בינואר 523 שנים מחבר תודה אבל אני בספק אם זה יעבוד......פחות משנה לי קבציםיותר משנה לי שמשחקים יעבדו.......
פורסם 2002 בינואר 523 שנים תודה אבל אני בספק אם זה יעבוד......פחות משנה לי קבציםיותר משנה לי שמשחקים יעבדו.......אממ....2 כרטיסי רשת וכבל מוצלב הרבה יותר פשוט מכבל פרללי..
פורסם 2002 בינואר 523 שנים מחבר זה יותר יקר ולאו דווקא יותר פשוט וכבר קניתי את הכבל.....עם הכבל אתה עקרונית צריך פשוט לחבר ואז צריכים לעבוד לך דברים... :<
פורסם 2002 בינואר 623 שנים זה כבל LapLink? (כבל מוצלב). אגב, אני לא בטוח שתוכל לשחק עם זה משחקים (אני צריך לחשוב על זה).
פורסם 2002 בינואר 623 שנים מחבר לא נראה לי.. כבל פררלי... ככה הזמנתי ככה היה כתוב מפלונטר.. בסטארקראפט יש אפשרות של Direct Connect אנחנו משפחה של סטארקראפט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.