עבור לתוכן

Iaudio U3 4GB + cx300 או SanDisk Sansa e260 + cx300

Featured Replies

פורסם

הנגן מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה ולא לצורך צפיה בסרטונים או בתמונות. איזה משני אלה יתן לי סאונד יותר איכותי, המטרה היא נגן עם סאונד כמה שיותר איכותי, והאם ההבדל הוא ממש משמעותי בין איכויות הסאונד? ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח.

*יש לציין שאני מוסיף אוזניות Sennheiser CX300. ולא משתמש באוזניות שמקבלים עם הנגן.

פורסם

סביר להניח ה-i-audio מבחינת איכות הסאונד אבל אם אתה מחפש יותר פשוט לשליטה ואם יותר אופציות כמו כרטיס הרחבה סרטים במסך בגודל שלא מוציא עיניים,וכדומה לך על הסנסה....

פורסם

אם חשוב לך אופצית הוידאו אז לך על הסנסה..

אם אתה לא צריך את זה בכלל אז לך על ה-U3 שהוא נגן מצוין בכל מקרה.

זה הכל תלוי בצרכים.

פורסם

הU3 יתן לך סאונד יותר טוב מהסנסה. אבל אם אתה מחפש את הסאונד ברמה הגבוהה ביותר בנגנים אז 2 הנגנים האלה הם לא בדיוק האולטימטיבים.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם יהיה הבדל גדול בסאונד, הכוונה הבדל שאפשר לשמוע? איך ה Creative Zen V Plus,עדיף אותו מבחינת איכות הסאונד?

פורסם

אכן עדיף את הZVP. איכות סאונד פשוט מעולה.

פורסם

לא תרגיש הבדל בין שלושתם באיכות סאונד! אלה אם כן יש לך אוזניים שמזיינות בשכל (אודיופיל...) :xyxthumbs:

כך את האחד עם הממשק הכי נוח וזמן הבטרייה היותר ארוך...מנסיון עם ה U3 אני יכול להגיד לך

שהוא מצוין בקשר לשאר אני לא יודע.

פורסם

ה-zvp הוא טוב,קשה מאוד למצוא נגני פלש שיותר טובים ממנו בכללי(יכול להיות שבמסך יש את הסנסה שיותר טוב ממנו אבל הוא באמת אחד מהטובים)

פורסם

אל תבנה על ה-E200 בתור נגן וידאו, בטח שלא כנגן וידאו ייעודי ובטח ובטח שלא כנגן וידאו יהודי(ת'כלס זה די נחמד לסדרות בפורמט 4:3 והשתמשתי בפונ' הזאת לא פעם)

אם נורא חשוב לך שמע לך ה-ZVP, אחרי השאפל החדש שלי זה הנגן עם איכות השמע הכי טובה שיצא לי לשמוע

מצד שני אני לא יכול להגיד שאני סובל מהאיכות שמע של הנגן שלי(e280), היא נחמדה מאוד בייחוד עם האקוולייזר להתאמה אישית המובנה בגרסאות החדשות(למרות שהגרסא עם העברית עדיין גרועה)

אישית לא הייתי ממליץ על הCX300- בתור אוזניות, איכות מצויינת אבל השמיעה שלך תלך פייפן בלי שתרגיש בכלל

לגבי ה-U3 ספציפית - הרבה טוענים שהוא מצוייד במגבר חזק ^מדי^, אני חולק על זה וחשוב לציין שיש לו איכות שמע מעולה ובאס עמוק ונעים.

תתחדש... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים