עבור לתוכן

מה עדיף? פליסטישן2 או שדרוג מחשב?

Featured Replies

פורסם

שווה לךPS2

יש הרבה מאוד משחקים היום לPs2

שמעתי שהולך לצאת משחק בשם Shinobi 3 שניראה בשם המשחק משחק פצצתי ביותר! ויש עוד מלא משחקים לPS2

לא שווה ללכת על הXbox בגלל שהיום אין לו הרבה משחקים וגם אין אפשרות לפרות אותו שיקרא צרובים!

לPs2 אין בעיה לעשות את זה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן אפשר.

היחיד שאי אפשר 'לצרוב' בו משחקים זה הגייםקיוב, בגלל שהאינדקס נשמר בחלק שכונן DVD וCD רגיל לא מגיע אליו.

פורסם

תגיד, אם אני צורב דיסק של PS2\XBOX דרך צורב במחשב אישי, הדיסק אמור לעבוד(כשיש את השיפצורים המתאימים, כגון מוד-צ'יפ, גוק{עוד משתמשים בזה?} וכו'?)

פורסם

כן זה יעבוד (עם מוד-צ'יפ)

אני כבר הבאתי לחברים משהו כמו 25 משחקים שונים לסוני 2 וכולם עבדו בלי בעיות

אבל אתה לא יכול לצרוב דיסקים רגילים, בגלל שרוב הדיסקים של האקס בוקס והסוני 2 הם דיסקים של DVD ואתה צריך צורב DVD בשביל לצרוב אותם.

האלטרנטיבה היא DVDRIP שמורידים מהאינטרנט, שזה בעצם כמו סרטי DVD שעשו להם ריפ רק שהפעם מדובר במשחק.

במצבים כאלו בדרך כלל מורידים סרטים או קובצי סאונד למינהם אבל המשחק עצמו נותר שלם.

אם אתה רוצה עוד הסברים צור איתי קשר באייסיקיו 82979205

פורסם

תראה זאת החלטה קשה אבל אם יש לך מחשב טוב (כמו מה שבאמת יש לך) חבל לשדרג אותו. אבל גם אל תשכח שPS2 עוד כמה שנים כבר יחלוף מן העולם. לפי דעתי כדאי לך לחסוך את הכסף ולחשוב על אותה שאלה עוד שנה.

כמו כן, אני לא רואה שום סיבה שבעולם לשדרג את המעבד.

פורסם

ה-XBOX עולה בדיוק כמו PS2.

המשחקים של ה-XBOX עולים בדיוק כמו של ה-PS2.

ל-XBOX לא צריך לשלם עוד 200 שקל (או משהו בסגנון) בשביל כרטיס זיכרון.

השלטים של הבוקס מאוד מאוד נוחים.

האביזרים של הבוקס לא יותר יקרים.

לבוקס יש כבר הרבה משחקים מצויינים.

יש כמובן את HALO האגדי ואת HALO 2 בקרוב.

יש את DOA 3 שהוא משחק מכות מדהים (הכי טוב שראיתי אי פעם) ועם הגראפיקה הכי מדהימה שיכולה להיות. (אפילו הציצים זזים!!!)

בקרוב הולך לצאת משחק ענק שקוראים לו Brute Force. תעשו לו חיפוש ותורידו סרטים שלו - הוא פשוט ענק.

יש עוד הרבה שאני לא אזכיר כרגע כי אני חייב לזוז.

פורסם

SPLINTER CELL

פורסם

לא הזכרתי אותו בגלל שהוא יוצא גם ל-PC ולשאר הקונסולות.

למרות שבשאר הקוסולות זה יהיה מגעיל יחסית בגלל חומרה חלשה ובבוקס זה הכי טוב כי יש Dolby Digital ;)

פורסם

תראה זאת החלטה קשה אבל אם יש לך מחשב טוב (כמו מה שבאמת יש לך) חבל לשדרג אותו. אבל גם אל תשכח שPS2 עוד כמה שנים כבר יחלוף מן העולם. לפי דעתי כדאי לך לחסוך את הכסף ולחשוב על אותה שאלה עוד שנה.

כמו כן, אני לא רואה שום סיבה שבעולם לשדרג את המעבד.

צודק

המחשב מצויין, ורוב משחקי הפלייסטיישן מגיעים בשלב מסויים למחשב, וגם אם לא אז אפשר לחיות בלי זה. למה צריך מכשיר נוסף שעושה את אותה הפעולה של המחשב ? קנה גיימפאד וזהו

פורסם

תגידו, עוד משתמשים בג'וקים בכלל?

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל הממשי בין מה שקוראים לו ג'וק, ומה שקוראים לו מוד-צ'יפ....?

הרי שניהם עושים אותה פעולה - נותנים את האפשרות לקרוא צרובים...

אז?.... תאירו את עיניי :)

פורסם

נו, באמת, חבר'ה, שינובי? זה לא המשחק המאכזב הזה? DOA3, משחק המכות הכי טוב שיצא? תעשו לי טובה..

לא נראה לי שאתם באמת יודעים על מה אתם מדברים.

פורסם
  • מחבר

אני בכלל לא שמעתי עליהם כ"כ הרבה.. ::)

פורסם

אף אחד לא אמר ש-DOA 3 זה המשחק מכות הכי טוב שיצא אי פעם.

כל מה שאמרתי שזה המשחק מכות הכי טוב שאני ראיתי ושהכי אהבתי ;)

מה שבטוח, זה כן המשחק עם הגראפיקה הכי מוצלחת ויפה!

פורסם

DOA4 הרבה יותר טוב! ;D ;D ;D ;D :smoke:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים