עבור לתוכן

בעיות עם בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם בזק בינלאומי הרבה ניתוקים ובאמצע הורדת קבצים האינטרנט פשוט מת, למישהו יש אותה בעיה?.

פורסם

שום בעיות אולי פעם בשבוע יש לי ניתוק ולא ניתן להתחבר לאינטרנט איזה 10 דקות, אני חושב שיש להם בעיות בשרתים.

נ.ב

שילמת את חשבון הטלאפון... נכון?

פורסם

הייתה לי תופעה מוזרה בבזק בינלאומי שכשאני מוריד קובץ מסויים אחרי כמה זמן ההורדה לפעמים נוטה לקפוא אחרי פרק זמן רנדומלי...

פורסם

לעיתים מדובר בבעיה באיכות הקו.

פורסם

אין לי את הבעיות מהסוג שאתה הזכרת אבל הפינגים בחו"ל פשוט איומים ונוראים (500+!!@#@#) כשרק התחברתי אליהם היה לי בין 90-150!

לא יעלה על הדעת! :o

פורסם

הממ... לא היתה לי מעולם בעיה איתם... הייתי לקוח שלהם במודם מאז 1999, ולקוח שלהם בכבלים מהיום הראשון שהם התחילו לעבוד עם מת"ב, ולא היו לי בעיות מעולם. אני מחובר 24/7 לאינטרנט ומוריד בטירוף וגם בימי ה-56K הייתי מחובר כל פעם כמה ימים רצופים בלי restart ובלי התנתקות אחת... אני חושב שהמקסימום שלי היה חיבור של שבועיים וחצי רצוף כשלא הייתי בבית (והורדתי כל הזמן הזה...).

פורסם

לי לא היו בעיות לאחרונה איתם..

פורסם

יש לי בדיוק אותם בעיות שהוזכרו פה

זה מוציא אותי מדעתי ההורדות פשוט קופאות....ולא עוזר כלום רק אתחול מחדש של המחשב והמודם

פורסם

שכל אחד יציין בבקשה אם הוא בחיוג, כבלים או ADSL והאם הוןא ניסה לפנות לתמיכה של בזק בינ"ל ומה הם אמרו לו.

אתם נותנים פחות מדי אינפורמציה וקשה לעזור לכם ככה!

פורסם

אני מחובר ל-ADSL דרך בזק בינלאומי בערך חודש, ובינתיים אין לי שום טענות לגביהם.

פורסם

אני מחובר דרכם עוד מהימים שלא קראו להם בזק-בינלאומי(קראו להם isdn.net).

ויש להם תקופות רעות, ויש טובות.

עכשיו(ADSL1.5) תקופה טובה דווקא. אין לי התנתקויות, והמהירות טובה. עד כדי שצועקים עלי בקאונטר-סטרייק שיש לי פינג טוב מדי ;)

(קחו בחשבון שהמרכזיה שאני מחובר דרכה היא חמישים מטר מהחלון שלי 8))

פורסם

אתה במקרה פתח תקוואי ???

פורסם

כל אלה שדיווחו על בעיות, שיציינו אזור מגורים (וגם כל מה שmoooooshe הציע)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים