פורסם 2003 בינואר 722 שנים לאחרונה יש לי הרבה בעיות עם בזק בינלאומי הרבה ניתוקים ובאמצע הורדת קבצים האינטרנט פשוט מת, למישהו יש אותה בעיה?.
פורסם 2003 בינואר 822 שנים שום בעיות אולי פעם בשבוע יש לי ניתוק ולא ניתן להתחבר לאינטרנט איזה 10 דקות, אני חושב שיש להם בעיות בשרתים.נ.בשילמת את חשבון הטלאפון... נכון?
פורסם 2003 בינואר 822 שנים הייתה לי תופעה מוזרה בבזק בינלאומי שכשאני מוריד קובץ מסויים אחרי כמה זמן ההורדה לפעמים נוטה לקפוא אחרי פרק זמן רנדומלי...
פורסם 2003 בינואר 822 שנים אין לי את הבעיות מהסוג שאתה הזכרת אבל הפינגים בחו"ל פשוט איומים ונוראים (500+!!@#@#) כשרק התחברתי אליהם היה לי בין 90-150! לא יעלה על הדעת!
פורסם 2003 בינואר 822 שנים הממ... לא היתה לי מעולם בעיה איתם... הייתי לקוח שלהם במודם מאז 1999, ולקוח שלהם בכבלים מהיום הראשון שהם התחילו לעבוד עם מת"ב, ולא היו לי בעיות מעולם. אני מחובר 24/7 לאינטרנט ומוריד בטירוף וגם בימי ה-56K הייתי מחובר כל פעם כמה ימים רצופים בלי restart ובלי התנתקות אחת... אני חושב שהמקסימום שלי היה חיבור של שבועיים וחצי רצוף כשלא הייתי בבית (והורדתי כל הזמן הזה...).
פורסם 2003 בינואר 822 שנים יש לי בדיוק אותם בעיות שהוזכרו פהזה מוציא אותי מדעתי ההורדות פשוט קופאות....ולא עוזר כלום רק אתחול מחדש של המחשב והמודם
פורסם 2003 בינואר 822 שנים שכל אחד יציין בבקשה אם הוא בחיוג, כבלים או ADSL והאם הוןא ניסה לפנות לתמיכה של בזק בינ"ל ומה הם אמרו לו.אתם נותנים פחות מדי אינפורמציה וקשה לעזור לכם ככה!
פורסם 2003 בינואר 822 שנים אני מחובר ל-ADSL דרך בזק בינלאומי בערך חודש, ובינתיים אין לי שום טענות לגביהם.
פורסם 2003 בינואר 922 שנים אני מחובר דרכם עוד מהימים שלא קראו להם בזק-בינלאומי(קראו להם isdn.net). ויש להם תקופות רעות, ויש טובות. עכשיו(ADSL1.5) תקופה טובה דווקא. אין לי התנתקויות, והמהירות טובה. עד כדי שצועקים עלי בקאונטר-סטרייק שיש לי פינג טוב מדי (קחו בחשבון שהמרכזיה שאני מחובר דרכה היא חמישים מטר מהחלון שלי 8))
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.