פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים כל ההודעות עם המריבות והוויכוחים, (שהיו בעצם כל ההודעות בת'רד הזה) נמחקו, תנסו לשמור על תרבות הדיון בפעם הבאה.הת'רד מועבר ל"כללי" כי הוא באמת ממש לא קשור לרשתות ואינטרנט.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אין סיכוי שכזה כי אז מיקרוסופט תצטרך להשקיע הרבה מאוד כסף בעורכי דיין בכל מדינה.והם לא יעשו זאת מכמה סיבות:1.הם הגיעו ל90% מהמחשבים בעולם שזה המון -הסטטיסטיקה אומרת שכל שנה נמכרים 250 מליון מחשבים חדשים.2.הם מעוניינים בפיראטיות -היה ציטוט של בכיר של מיקרוספוט ממש לפני כמה ימים שאמר "תגנבו מאיתנו"3.ברגע שהם תבועים מישהו כולם עוברים ללינוקס/MAC OS Xבקיצור,לא
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלוםבוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!!נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב..u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים זה ינפץ את התדמית שלה לרסיסים קטנים.היא תהפוך לרודפת האזרח הקטן. וחוצמזה זה לא ריאלי.קיצר, אל תאכל סרט לא יעשו לך כלום.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים לדעתי, הפיראטיות משרתת אותם מעולה, ככה אתה מתרגל לעבוד עם WINDOW'Z ולא עם מתחרים...
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלוםבוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!!נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב..u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!חחח
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים ציטוט של: !_Nike_! ב היום בשעה 13:08:34 חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp! גדוללללל.... יש לך את זה!! זה מגיע ישר לחתימה שלי!!
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים לדעתי, הפיראטיות משרתת אותם מעולה, ככה אתה מתרגל לעבוד עם WINDOW'Z ולא עם מתחרים... בדיוק, מבחינה כלכלית זה משתלם להם, כי ככה גם יש יותר משתמשים במערכת (הם יכולים לנפח את המסרפים יותר, למעשה, בלי לשקר יותר מידי ). בנוסף, מספיק ש-10% מתוך כל אלה בסוף יקנו עותק אחד, ו-MS עשתה את העבודה שלה.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!! נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב.. u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp! :lol: גדול..ספר את זה לאבא שלי הוא היה פעם בסרטים (עוד שהיה לנו וינדוס לא חוקי) ש"יתפסו" אותנו בקשר לשאלה של פותח התארד לא הם לא יעשו את זה..תהיה מספיק צעקה בעולם אם הם רק יעזו להתחיל עם זה..ותחשוב בטח כמה אנשים כבר עשו את זה רק בארצות הברית אז.. וגם תחשוב על הדרך שהם יצרכו כדי להגיע לכל אחד ואחד ולגלות אם יש לו עותק חוקי או אין לו..יותר מדיי חדירה לפרטיות..בקיצור לא!
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים בדיוק, מבחינה כלכלית זה משתלם להם, כי ככה גם יש יותר משתמשים במערכת (הם יכולים לנפח את המסרפים יותר, למעשה, בלי לשקר יותר מידי ). בנוסף, מספיק ש-10% מתוך כל אלה בסוף יקנו עותק אחד, ו-MS עשתה את העבודה שלה. אותו דבר לגבי OFFICE, אי אפשר בלי כלים בסיסיים כמו WORD
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים כן ואז כל העולם יהפוך לעני ומיקרוסופט תשלוט בהכל כי אני מאמין שיותר מ 60% ממשתמשי XP משתמשים בזיוף :\
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים זה קורה כבר היוםלמעלה מ90% מהמחשבים מותקנת בהם לפחות תוכנה אחת של מיקרוסופט(WINDOWS כלשהו)
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים ממליץ לכם בחום להתקין open officeתוכנה נפלאה, וגם לא צריך שמישהו יגיד לך אי פעם שאתה עושה משהו לא חוקי.ואם מה שאתם רוצים להרגיש זה שאתם דופקים את ms אז פשוט תעברו.לגבי מע' הפעלה, במחשב הזה יש לי חוקית (laptop, לא שאלו אותי אפילו)במחשב החדש התקנתי ubuntuשוב ממליץ בחום (לכל מי שלא gamer)
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים רגע, ו-OPEN OFFICE שאתה ממליץ עליו, הוא כותב מסמכים גם ב-DOC כמו WORD? ככה שגם כאלה שיש להם WORD יכולים לפתוח אחר כך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.