עבור לתוכן

אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?

Featured Replies

פורסם

אתם רואים מצב שיום אחד מיקרוסופט תתבע את כל אלה שהיא גילתה שיש להם XP לא חוקי?

פורסם

כל ההודעות עם המריבות והוויכוחים, (שהיו בעצם כל ההודעות בת'רד הזה) נמחקו, תנסו לשמור על תרבות הדיון בפעם הבאה.

הת'רד מועבר ל"כללי" כי הוא באמת ממש לא קשור לרשתות ואינטרנט.

פורסם

אין סיכוי שכזה כי אז מיקרוסופט תצטרך להשקיע הרבה מאוד כסף בעורכי דיין בכל מדינה.

והם לא יעשו זאת מכמה סיבות:1.הם הגיעו ל90% מהמחשבים בעולם שזה המון -הסטטיסטיקה אומרת שכל שנה נמכרים 250 מליון מחשבים חדשים.

2.הם מעוניינים בפיראטיות -היה ציטוט של בכיר של מיקרוספוט ממש לפני כמה ימים שאמר "תגנבו מאיתנו"

3.ברגע שהם תבועים מישהו כולם עוברים ללינוקס/MAC OS X

בקיצור,לא

פורסם

חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום

בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!!

נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב..

u are under arrest for holdin' illegal copy of winxp!

פורסם

זה ינפץ את התדמית שלה לרסיסים קטנים.

היא תהפוך לרודפת האזרח הקטן. וחוצמזה זה לא ריאלי.

קיצר, אל תאכל סרט לא יעשו לך כלום.

פורסם

לדעתי, הפיראטיות משרתת אותם מעולה, ככה אתה מתרגל לעבוד עם WINDOW'Z ולא עם מתחרים...

פורסם

חחח אני מדמיין לעצמי אני קם איזה בוקר, שותה קפה מעשן סיגריה.. פתאום בום מישהו זרק רימון עשן דרך החלון אני לא רואה כלום

בוםםםםםםם הפילו את הדלת... "what the..." ולפני שאני מספיק להגיד פאק.. איזה 3 מפלצות עם נשקים אוטומטיים צועקים FBI!!!!

נכנסים בזריזות.. עושים עליי בדיקה.. "he's clear!" ממשיכים לחדר שלי. נכנסים בודקים את המחשב..

חחח

פורסם

ציטוט של: !_Nike_! ב היום בשעה 13:08:34

גדוללללל.... יש לך את זה!! :silly:

זה מגיע ישר לחתימה שלי!!

פורסם

לדעתי, הפיראטיות משרתת אותם מעולה, ככה אתה מתרגל לעבוד עם WINDOW'Z ולא עם מתחרים...

בדיוק, מבחינה כלכלית זה משתלם להם, כי ככה גם יש יותר משתמשים במערכת (הם יכולים לנפח את המסרפים יותר, למעשה, בלי לשקר יותר מידי :P). בנוסף, מספיק ש-10% מתוך כל אלה בסוף יקנו עותק אחד, ו-MS עשתה את העבודה שלה.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

גדול..ספר את זה לאבא שלי הוא היה פעם בסרטים (עוד שהיה לנו וינדוס לא חוקי) ש"יתפסו" אותנו :lol:

בקשר לשאלה של פותח התארד

לא הם לא יעשו את זה..תהיה מספיק צעקה בעולם אם הם רק יעזו להתחיל עם זה..ותחשוב בטח כמה אנשים כבר עשו את זה רק בארצות הברית אז..

וגם תחשוב על הדרך שהם יצרכו כדי להגיע לכל אחד ואחד ולגלות אם יש לו עותק חוקי או אין לו..יותר מדיי חדירה לפרטיות..בקיצור לא!

פורסם

בדיוק, מבחינה כלכלית זה משתלם להם, כי ככה גם יש יותר משתמשים במערכת (הם יכולים לנפח את המסרפים יותר, למעשה, בלי לשקר יותר מידי :P). בנוסף, מספיק ש-10% מתוך כל אלה בסוף יקנו עותק אחד, ו-MS עשתה את העבודה שלה.

אותו דבר לגבי OFFICE, אי אפשר בלי כלים בסיסיים כמו WORD ;)

פורסם

כן ואז כל העולם יהפוך לעני ומיקרוסופט תשלוט בהכל כי אני מאמין שיותר מ 60% ממשתמשי XP משתמשים בזיוף :\

פורסם

זה קורה כבר היום

למעלה מ90% מהמחשבים מותקנת בהם לפחות תוכנה אחת של מיקרוסופט(WINDOWS כלשהו)

פורסם

ממליץ לכם בחום להתקין open office

תוכנה נפלאה, וגם לא צריך שמישהו יגיד לך אי פעם שאתה עושה משהו לא חוקי.

ואם מה שאתם רוצים להרגיש זה שאתם דופקים את ms אז פשוט תעברו.

לגבי מע' הפעלה,

במחשב הזה יש לי חוקית (laptop, לא שאלו אותי אפילו)

במחשב החדש התקנתי ubuntu

שוב ממליץ בחום (לכל מי שלא gamer)

פורסם

רגע, ו-OPEN OFFICE שאתה ממליץ עליו, הוא כותב מסמכים גם ב-DOC כמו WORD? ככה שגם כאלה שיש להם WORD יכולים לפתוח אחר כך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים