פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר האמת שעל ה-Samsung מצאתי יותר ביקורות שמשמיצות אותו אך ורק בתחום הגיימינג(שעושה את הבחירה שלי כ"כ מתסכלת ומסובכת כן?) אז לא יודע...כרגע אני עדיין נוטה לכיוון ה-VS...רק אם הייתה לי אפשרות לראות את אחד מהם לפני הקנייה
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים אני לא מבין אתכם חבר'ה...למה אתם לא מבקרים פשוט בכל חנות אלקטרוניקה ידועה, רק כדי להתרשם מרוב דגמי המסכים, גם אם אתם לא באמת מתכוונים לקנות שם.אני יודע שלמשל בשקם אלקטריק או בבאג, או בעוד כמה חנויות, יש תצוגה של מספר לא מבוטל של מסכים.אני עשיתי את זה כמה פעמים.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר תשמע לבקר בחנויות אלק' לא כ"כ עוזר במקרה כזה כי מה כבר מציגים שם ? Slide-show של תמונותכן רק ככה אני יוכל לדעת אם יש מריחות ממש מדד אמיןוב' אני יודע שאת הדגם הספציפי הזה כמעט ולא שמים בתצוגות בכל מקרה..
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים משחק CS, UT2K, FEAR על ה- VP930 ללא מריחות.תענוג לשחק איתו.ממזמן לא צופה בסרטים עליו (בשביל מה רכשתי פלאזמה). בבדיקות בעבר הוא תפקד ללא דופי.אין מריחות / ghosting. אין Tearing. מסך מצויין.בכל מקרה תקפיד שיהיה לך כרטיס מסך ומחשב טוב שיעמוד ברזולוציה.
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר בכל מקרה תקפיד שיהיה לך כרטיס מסך ומחשב טוב שיעמוד ברזולוציה.hmA64 3000+1GB RamX800XLnot the best but should be enough isn't it ?
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים נראה בסדר.יש סיכוי שכרטיס המסך יגיע לגבול היכולת שלו ביצועים מקסימליים ב- FEAR.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר טוב אחרי קריאת הרבה ביקורות ובעזרת הפורום אני חושב שאני יילך על ה-VP930b תודה לכולםשאלה אחרונה לגבי האחריות-מכמה פיקסלים מתים היבואן (אומניטק ?) מחליף את המסך ?ורוב החנויות אמורות לתת לי לבדוק את המסך לפיקסלים מתים לפני קנייה לא ? אם כן עם איזה תוכנה בודקים ואיך ?שוב תודה
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים לגבי אחריות, אומניטק מתחייבים לאפס פיקסלים מתים בשבועיים הראשונים או לפי לשונם: האחריות של Viewsonic העולמית.בקשר לבדיקה עצמה אתה מוזמן לבדוק בסטיקי שם יש המלצה ולינק להורדה של תוכנה שעוזרת לך לבדוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.