פורסם 2007 במרץ 1818 שנים זה הפורום שמצאתי לנכון לשאול את השאלה..אם צריך להעביר אז סבבה.טוב קראתי פעם באיזה מקום שפעם היה באמת יכול להיגרם נזק לקבצים אם אני מנתק את ה USB בפתאומיות אבל עכשיו(התקדמנו קצת בטכנולוגיה)זה כבר לא גורם לשום נזק.ורציתי לברר את זה.כדי להבהיר את עצמי עד הסוף אני אתן דוגמא..למשל אני מחבר נגן MP3 דרך USB אז צריך לנתק אותו דרך התוכנה קודם ואז לנתק אותו מהמחשב.אם אני אנתק אותו ישר פיזית זה יכול לגרום נזק כלשהוא?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אם הניתוק לא מתבצע בסמוך להעתקת קבצים אז לא אמור להיגרם נזק.(הניתוק הבטוח קיים בשביל למנוע מצב שבו נדמה למחשב שהעתקת הקבצים נגמרה, אבל למעשה הקבצים נמצאים עדיין בזיכרון החוצץ ולא עברו במלואם דרך הUSB)
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר (הניתוק הבטוח קיים בשביל למנוע מצב שבו נדמה למחשב שהעתקת הקבצים נגמרה, אבל למעשה הקבצים נמצאים עדיין בזיכרון החוצץ ולא עברו במלואם דרך הUSB)זה מצב של שניות ספורות לא?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים זה פוגע לרוב במכשירים מבוסס הארדיסק.עדיף לעשות במחשב "הוצאת חומרה באופן בטוח" לפני שמוציאים התקן כלשהו..כמובן שאם המחשב מכובה זה לא משנה.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים זה לא "פוגע", זה סיכון.כל עוד אין גישה לכונן באותו רגע לא תהיה שום פגיעה.אם אתה מנתק אותו בזמן שהמחשב מנסה לגשת לכונן (זה לא משנה אם זה בשביל כתיבה או סתם קריאה, אם נניח אתה נמצא ב"my computer" והוא מוציא נתוני שטח תפוס/פנוי) - זה בהחלט עלול לפגוע.איך לפגוע? כמה לפגוע? בערך כמו שתעשה ריסט באמצע קריאה/כתיבה להרדיסק. לא בריא בכלל.
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר זה לא "פוגע", זה סיכון.כל עוד אין גישה לכונן באותו רגע לא תהיה שום פגיעה.אם אתה מנתק אותו בזמן שהמחשב מנסה לגשת לכונן (זה לא משנה אם זה בשביל כתיבה או סתם קריאה, אם נניח אתה נמצא ב"my computer" והוא מוציא נתוני שטח תפוס/פנוי) - זה בהחלט עלול לפגוע.איך לפגוע? כמה לפגוע? בערך כמו שתעשה ריסט באמצע קריאה/כתיבה להרדיסק. לא בריא בכלל.כמובן .אני לא מדבר על סיטואציה שאני מנתק אותו בזמן שאני מעביר קבצים .אחרי שהעברתי ונגיד התוכנה של ההעברה עדיין פועלת ..ואני רוצה פשוט לנתק ..יגרום נזק?הנה משהו שמצאתיהחל מחבילת השירות SP1 (אם עוד לא התקנתם אותה, יש לכם בעיות גדולות יותר מלדאוג מה יקרה בעת ניתוק התקן ה-USB שלכם) ביטלה מיקרוסופט את הכתיבה למטמון של התקני USB. ובעברית: הנתונים נכתבים ישירות להתקן ה-USB ולא ממתינים בזיכרון. לכן ניתוק ההתקן בזמן פעולת המחשב בגירסאות אלה של WINDOWS לא יביא לאובדן נתונים.http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=171042&TypeID=1&sid=127מה אתם אומרים על זה?כתוב שלא יביא לאובדן נתונים וזה כבר טוב.השאלה אם זה יגרום לנזק למכשיר עצמו?
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים שוב, כל עוד אין קריאה/כתיבה באותו רגע, לא תהיה שום בעיה.. זה התקן plug&pray אחרי הכל....
פורסם 2007 במרץ 1918 שנים מחבר שוב, כל עוד אין קריאה/כתיבה באותו רגע, לא תהיה שום בעיה.. זה התקן plug&pray אחרי הכל.... אחלה רק רציתי לוודא ..תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.