עבור לתוכן

BT STERO מישהו ממליץ?

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על אוזניות הבלוטופ' של מוטורולה אשר נימכרות במחיר מופרז של 450 ש"ח , שמעתי דרכם בסניף של אורנג' ושמעים בהם ממש טוב , מישהו ממליץ?

האם זה באמת שווה את הכסף?

5591-Motorola-HT820.jpg

פורסם

אני גם שמעתי עליהם רק דברים טובים וגם אני מתכנן לקנות אותם. אבל איפה ראית ב450????? יש לידי במשווק של אורנ'ג(סופר-פארם) ב400 ובזאפ יש ב370, ככה ש450 זה יקר!!!

וסליחה על ההתפרצות לפוסט שלך, אבל אולי מישו יודע אם אני יוכל לשמוע איתם גם שיירם במחשב? ז"א דרך דונגל BT כמובן?!

פורסם
  • מחבר

אוקיי ביררתי עליהם , אפשר לקנות אותם ב ZAP ב 360 ש"ח.

אפשר לשמוע דרכם דרך המחשב והם שולטות על המדיה פלייר בנוסף לאוזניות אתה יכול לקנות מתאם BT למחשב (שתכול להשתמש בהם במחשב)

כניראה שבוע הבא אני יקנה אותם. ד"א צריך לבדוק שהמכשיר שלכם תומך בסטריו בשביל שישמעו פגז.

לפני שאתה קונה לך לסניף של אורנג' ותבקש לשמוע אותם.

פורסם

ראיתי את האוזניות האלו היום ב"מגה" (כן, זה של האוכל...) מוכרים אותם שם ב350...

פורסם

אני מניח שכל מכשיר שתומך בפרופיל A2DP של BT יתמוך באוזניות BT סטריאו (אחרת צריך מתאם).

פורסם
  • מחבר

^ :lol:

2 חלב

2 מילקי

1 לחם

6 שוקו

1 אוזניות BT

פורסם

גם אני כמוך בדקתי את האופצייה לקנות אוזניית BT סטריאופונית, אבל זה עסקת יקר (מידיי) בשביל מה שהוא מספק.

לא ממש ממליץ לך לקנות את זה עכשיו... עדיין עדיף אוזניות רגילות בגלל המחיר :S

פורסם

חבר יקר!!!

שים לב שלא כל טלפון אם BT תומך באוזניות סטריאו.

לאיזה מכשיר אתה הולך לחבר אותם?

פורסם

להתרחק כמו מאש , חבר שלי קנה לפני שנה וחצי כשעוד עלו איזה 800 ש"ח , סאונד לא משהו וזה טקס ארוך לגרום למחשב לזהות אותם כל פעם מחדש

חבר שלי נפטר מהם באיזה 300 ש"ח על איזה פראייר שרצה אותם , חוץ מזה מנסיונו עם המכשיר מחובר לפלאפון לא שומעים סטריאו אלא

מונו בשני הצדדים (העתק של השמאלי בימני ) , חוץ מזה הן ממש כבדות ולא נוחות

פורסם

חוץ מזה מנסיונו עם המכשיר מחובר לפלאפון לא שומעים סטריאו אלא

חיברת אותו למכשיר שתומך a2dp?

פורסם

לי יש את האוזניות הבלוטות' האלחוטיות של לוג'יטק. הן קטנות ויפות יותר, אני נהנה מכל רגע כבר 3 חודשים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

להתרחק כמו מאש , חבר שלי קנה לפני שנה וחצי כשעוד עלו איזה 800 ש"ח , סאונד לא משהו וזה טקס ארוך לגרום למחשב לזהות אותם כל פעם מחדש

חבר שלי נפטר מהם באיזה 300 ש"ח על איזה פראייר שרצה אותם , חוץ מזה מנסיונו עם המכשיר מחובר לפלאפון לא שומעים סטריאו אלא

חח אז חבר שלך אידיוט... ( איזה סלולרי היה לו? בטח אחד שלא תומך A2DP ).

יש לי K610I ושמעתי אותם בסטריו והאיכות מצוינת יותר טובה מאוזניות חותיות בהרבה , וגם בשיחה אתה שומע את הבן אדם משתי האוזניות וזה מגניב.

חוץ מזה מאצתי מתאמם מיוחד למחשב שאמור לעבוד איתם ללא בעיה.

פורסם

תוכל להגיד איזה מתאם? ואני מתכוון להשתמש איתם ב6680. מה אתם אומרים? שווה לקנות או שזה לא יעבוד איתם כ"כ טוב?!

פורסם

כנראה משהו שתומך ב A2DP כפי שנאמר פה מיליון פעם.

פורסם
  • מחבר

תוכל להגיד איזה מתאם? ואני מתכוון להשתמש איתם ב6680. מה אתם אומרים? שווה לקנות או שזה לא יעבוד איתם כ"כ טוב?!

כנס לאתר של נוקיה קודם כל ובדוק אם הסלולרי שלך תומך ב A2DP .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים