עבור לתוכן

לא מצליח לחבר 8800GTS לטלויזיה [בעייה נפתרה]

Featured Replies

פורסם

8800GTS 640 של EVGA, מגיע עם 2 כבלים -

1. S-VIDEO

2. Component

לטלויזיה המסכנה שלי יש רק כניסת Composite.

לקחתי מחבר שלי כבל ממיר S-VIDEO ל-Composite, חיברתי, בחרתי בדריבר Force TV Detection, אבל לצערי אני לא מצליח לראות כלום בטלויזיה (Clone/Dualview וכו'). מה שכן אני שם לב שכשאני משחק עם הגדרות אני רואה מדי פעם "קפיצות" בטלויזיה, אבל עדיין מסך שחור...

מה עושים :nixweiss:

עריכה : לא משנה, goddamnit, זה עובד פשוט לא בחרתי output format מתאים ... סליחה.

פורסם

composite = בננה ?

בכל אופן, יש מספר כרטיסים שאם הם לא מחוברים ישירות לטלויזיה (בלי מתאמים) הכ.מסך לא מצליח למצוא את הטלויזיה, ובשבילו לא מחובר שום דבר

אם יש לך דרך לבדוק, תנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם ה SVIDEO ותראה אם זה עובד

אולי מישהו מכיר פתרון לבעיה..

פורסם

אני ממש נוב בחיבור מחשב לטלוויזיה

אבל אם כבר פתחת נושא אז אני אצרף לפה שאלה...

אפשר לחבר מחשב למסך טלוויזיה-LCD בחיבור DVI רגיל

ומחברים מחשב לטלוייזיה רגילה-CRT בחיבור בננות ודברים כאלה...

קיצר מה זה נותן? למה לחבר את המחשב לטלוייזיה?

פורסם

בנוגע לטלויזיות שאינם LCD\PLASMA אתה צריך לראות כדי להבין, אני חיברתי והשתמשתי בזה ממש כדי לראות סרטים , האיכות שנראית בטלויזיה מעולה הרבה יותר בגלל שלטלויזיה יש רזולוציה של 640X480 במקרה הטוב ואז הסרטים מוצגים על מסך מלא באיכות רגילה כאילו אתה רואה סרט בממיר דיגיטלי או לווין...

ב LCD דוגמת 32,37,42 אינצ' כלומר מסכי טלוויזיות LCD שמתחברים למחשב (בדר"כ ע"י חיבור VGA) האיכות היא אותה איכות בדיוק כמו במסך LCD 17 או 19 , רק יותר גדול , ותאמין לי מניסיון חחח 42 אינצ זה חוויה לשחק \ להשתמש במחשב עם כזה מסך.

אי אפשר לחבר כל מסך LCD לDVI אבל אפשר לVGA .

נ.ב

כל מה שכתבתי הוא מניסיון בלבד, מה שראו עיניי... אני לא כזה מבין במסכים וזה..

פורסם

^^^

אז אתה מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות בטלוויזיה סרטים שיש במחשב?

פורסם
  • מחבר

^^^

כן זה הרעיון.

עכשיו הכל עובד, שמתי DualView, ואני יכול למשל לשחק\לגלוש במסך בזמן שאני מראה סרט בטלויזיה (מהמחשב).

או כל מני שילובים אחרים, כמובן.

למשל אם אני משחק עם חבר ב-PES6, אני שם על CLONE ואז רואים את המשחק גם במסך וגם בטלויזיה, אחד מול המסך והשני על המיטה מול הטלויזיה ;D

פורסם

^^

לחבר שלי יש טלוויזית LCD 32

ואז במקום להסתבך עם כל הכבלים האלה הוא פשוט מחבר אותו

למחשב בחיבור הרגיל (כבל DVI אני חושב) וזהו...

(ויש לו בכלל ג'יפה 5500 ...)

דרך אגב, מה זה חיבור VIVO או משהו כזה

זה נכון שיש כזה דבר שאתה מחבר את המחשב לטלוויזיה

ומקליט ממנה תוכנית/ סרט?

(אני לא מבין בזה אז תשתדלו לא לצחוק אם אני טועה...)

פורסם

גם לי יש כרטיס 8800gts אבל של ledtek וגם יש לי את אותה הבעיה שלך היתה. אבל אצלי זה לא מסתדר. איך סידרת את זה בהגדרות?

חזק על הפרו.

פורסם
  • מחבר

גם לי יש כרטיס 8800gts אבל של ledtek וגם יש לי את אותה הבעיה שלך היתה. אבל אצלי זה לא מסתדר. איך סידרת את זה בהגדרות?

חזק על הפרו.

אני לוקח בחשבון שכבר חיברת, ואתה יכול להשתמש\לבחור בטלויזיה (Clone/Dualview), אך לא רואה בה כלום. אם לא הגעת לשלב הזה תגיד.

אתה נכנס לדריבר, nView Display Settings, בוחר Clone/Dualview או מה שבא לך שכולל 2 מסכים - עכשיו יופיעו 2 מסכים בשטח האפור - 1 ו-2,

כפתור ימני על המסך השני (טלויזיה) - בחר Select TV Format ולמטה על Advanced. עכשיו אתה יכול לבחור Signal (אני בחרתי Pal/B) וב-Video Output Format בחרתי S-Video-Out.

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור, אתמול ישבתי שעתיים בכדי לבדוק את כל האפשרויות (גם ב-ntune וגם ב-classic control panel) שקשורות בטלויזיה,וידאו ואפשרויות תצוגה. :sleep: (מתי כבר יעשו control panel שמאחד את כל האפשרויות כמו שצריך ?!?!)

פורסם

תודה על התגובה... אבל לא, אפילו לא הצלחתי לזהות את הטלויזיה במחשב.

פעמיים זה הצליח לי. לא יודע איך ולמה. ושאר הפעמים זה לא הצליח, אפילו קניתי כבל svideo חדש והתכנאי בדק את הכבל לפני שהוא הביא לי אותו.

זה עבד פעם אחת (ואז היו הבעיות בתצוגה) ואחר כך לא הצלחתי לגרום למחשב לזהות שבכלל מחוברת טלוזיה בשנית

THANKS

פורסם
  • מחבר

יש אופציה שנקראת "Force TV Detection" בלוח בקרה הקלאסי הדורשת איתחול. לא יודע בקשר לחדש..

בכל מקרה אני שיניתי איזה ערך ב-registry בכדי שיהיו ברשותי 2 סוגי לוחות הבקרה. גם ישן וגם חדש.

פורסם

יש אופציה שנקראת "Force TV Detection" בלוח בקרה הקלאסי הדורשת איתחול. לא יודע בקשר לחדש..

בכל מקרה אני שיניתי איזה ערך ב-registry בכדי שיהיו ברשותי 2 סוגי לוחות הבקרה. גם ישן וגם חדש.

אני מאוד אשמח לישמוע מה שינית ברגיסטרי לוח הבקרה החדש זוועתי

פורסם
  • מחבר

אני מאוד אשמח לישמוע מה שינית ברגיסטרי לוח הבקרה החדש זוועתי

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]

"SedonaDisable"=dword:00000001

"ContextUIPolicy"=dword:00000001

"TaskbarUIPolicy"=dword:00000001

"CplGroupUIPolicy"=dword:00000001

אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה?

0 = חדש (Default)

1 = קלאסי (ישן)

2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד)

* ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "SedonaDisable", אז פשוט התעלמתי ממנה

* גם coolbits צריך לעבוד עכשיו :)

פורסם

אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה?

0 = חדש (Default)

1 = קלאסי (ישן)

2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד)

* ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "SedonaDisable", אז פשוט התעלמתי ממנה

* גם coolbits צריך לעבוד עכשיו :)

פששש יצאת ענק גדול תודה תודה תודה יצאה נישמתי מהגירסה החדשה ועכשיו אני רואה ומבין מה קורה בפאנל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים