פורסם 2007 במרץ 1818 שנים שלום חברים איך המכשיר החדש של סלקום אחרי שהפכו אותה לעברית עם וינדוס מובייל 5 ?המכשיר הזה שווה לקניה ?או שאלך על מכשיר אחר?בכל אופן אני מחפש מחשב כף יד חזק עד 2500 שח תודה ויום טוב ושבוע טוב
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים מחבר זה נשמע מכשיר טוב אבל המחיר ממש קורע קרוב ל 5000 שח אני מחפש משהו בסביבות ה 2500 שח אז מה דעתכם ??איזה מכשיר כדאי לי יותר לאינטרנט דואר מסמכים וכו מה מציעים ?ואם יש למישהו מכשיר טוב שיתן תגובה
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים לי יש את הA701 והוא מצויין וכולל GPS אבל לאינטרנט יש חשיבות למהירות והייתי מעדיף לקחת דור 3בדור 2/2.5 הכל זוחל
פורסם 2007 במרץ 2018 שנים הkjam מכשיר מת .הוא מגיע עם מעבד 200 מגהרץ של TI , שהוא לא מספיק פחות או יותר לשום דבר , התגובות של המכשיר איטיות בטירוף , בצורה מחרידה , ממליץ בחום להתרחק ממנו .
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר הkjam מכשיר מת .הוא מגיע עם מעבד 200 מגהרץ של TI , שהוא לא מספיק פחות או יותר לשום דבר , התגובות של המכשיר איטיות בטירוף , בצורה מחרידה , ממליץ בחום להתרחק ממנו . אוקיי סבבה תודה אחי גם קראתי על המכשיר הזה באמת על הפנים אני הגעתי למכשיר הזה רק בגלל שמישהו המליץ לי עליו....אבל כאן אני רואה שכולם לא בעדו תודה לכם אז אם ככה על מה עדיף ללכת עכשיו והבחירה היא נוקיה e61 או משהו אחר תודה וכל טוב והמשך שבוע נעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.