פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אתמול בלילה היה ברקים וזה אבל לא פגע בבית שלי ומאז לא היה יותר אינטרנט , התקשרתי לHOT אמרו לעשות כמה דברים ובסוף חיברתי את הכבל USBוהיה אינטרנט , אבל אני בבית ברשת . עכשיו לשאלה: האור הירוק של הכרטיס רשת צריך להיות דולק אפילו שלא מחובר אליו כלום ? כי אם לא הלך המחשב.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אור ירוק - הכרטיס מחובראור כתום - מידע עובראין אור כשאין כבל מחובר (או כבל שלא מחובר לכלום)לא בהכרך הלך המחשבאפשר לבטל את הכרטיס הפנימי דרך הביוס ולראות אם האור נכבהאם כן - לנסות להפעיל אותו שוב ולראות אם הבעיה חלפהאחרת ניתן להשתמש בכרטיס רשת PCI או חיצוני
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים ניתן גם לנתק את המחשב והמודם מהחשמל לכמה דקות, לחבר חזרה ולראות אם זה עובד.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר ביטלתי את הכרטיס מהביוס והפעלתי אותו שוב ולא עבד , וכיביתי את המחשב והוצאתי את הכבל של החשמל האור התכבה חיכיתי דקה וחיברתי שוב והאור נדלק שוב.אפשר לממש אחריות על דבר כזה ? או שעדיף לקנות 2 כרטיסי רשת ?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר כשביטלת האור לא דלק?לדעתי אפשר לממש אחריותאפשר גם לקנות כרטיס רשת (למה 2)רק שאני מוציא את הכבל של החשמל האור נכבה.יש כרטיסי רשת שיש להם 2 חיבורים ?
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים אהאולי כדאי לקנות HUB וכרטיס רשתאו נתב(אולי מצד שני כדאי להפעיל אחריות)יש נתבים קווים מ 150 ש"ח וHUB מ90 בערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.