עבור לתוכן

מה אתם חושבים על מצב הקונסולות ביפן?

Featured Replies

פורסם

יש משהו שדי מפחיד אותי ביפן

אני אוהב RPG יפנים ומעדיף אותם לקונסולות ניחות

אבל ביפן כבר תקופה ארוכה הנידות לוקחות יותר ויותר נתח שוק

קחו לדוגמה תשבוע האחרון-

- DS Lite: 108,512

- PSP: 56,175

- Wii: 44,494

- PS3: 32,115

- PS2: 14,585

- Xbox 360: 3,333

- Game Boy Micro: 812

- GBA SP: 679

- Gamecube: 240

- DS Phat: 119

- GBA: 13

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15224

הכשיו כבר ידוע שהרבה RPG יפנים מפותחים לנידות ואני לא מדבר על פוקימון

ואותי זה די מדעיג

פשוט הכי נוח לשחק RPG בניחות ואם המצב ימשיך אני מעריך שיהיו פחות RPG יפנים לניחות וחבל

ואני מאוד מקווה שהניחות (לא רק של נינטנדו) יתחילו לימכור יותר ביפן

פורסם

זה שאתה אוהב RPG יפנים זה לא מעניין את רוב האכולוסיה.

רוב האכולוסיה מושפעת מהמערב והמכירות שמה

פורסם
  • מחבר

מה הקשר?

אני לא מדבר על מי ינצח במכירות אני מדבר על זה ססיגנונות יפנים עלולים להיות פחות נפוצים בניחות

ודרך אגב גם בארצות הברית הנידות לוקחות נתח שוק גדול יותר ויותר

פורסם

אבן שושן זאת לא מילה גסה.

פורסם
  • מחבר

דובי לא אמרתה שאתה לא תגיב בדיונים שלי יותר?

אין לך דיונים אחרים להרוס?

לי הנושא חשוב אז תירד מימנו בבקשה

פורסם

לדובי כדאי לקראו שוב את חוקי הפורום . רשומים שם כמה קווים מנחים על איזה תכנים מותרים ואסורים בפורום.

וחזרה לסטיסטיקה. קונסולות ניידות הן לרוב אישיות וגם יותר זולות מניחות (לא תמיד) וזה אומר שלרוב קונים יותר מהן יותר . לרוב לא צריך יותר מקונסולה אחת מכל סוג בבית כי רובן תומכות בריבוי שחקנים.

הבעיה כרגע שאי אפשר להשוות בין הקונסולות כי הזמינות שלהן מוגבלת. את הWII קשה מאוד להשיג וכל קונסולה שיוצא מהמפעל נמכר בניגוד לPS3 שיש אותו בכל חנות. בארה"ב למשל בדקתי עם האתר itrackr באיזור שההורים שלי גרים והיו שם 14/15 חנויות עם ps3 ו 0/15 עם WII. אני חושב שזה סטיסטיקה יותר טובה - כמה % נשערו על המדף . באתר הזה אומרים ש% הזמינות של ה wii בארה"ב הוא 1% ואחוז הזמינות של ה ps3 הוא 93% . לשם השוואה ה 360 שיצא לפני שנה נמצא ב79% מהחנויות. בקיצור סוני צריכים לעשות משהו כדי לגרום לקונסולה שלהם להיות יותר אתרקטיבית גם לצרכנים וגם למפתחי משחקים.

אני לא יודע מה המצב בחנויות ביפן (רוב היפנים לא יודעים אנגלית טוב כלכך אז רוב האתרים שלהם ביפנית) אבל אני מאמין שהוא דומה למה שקורה במערב.

פורסם
  • מחבר

הבעיה לדעתי זה שהDS מצליח יותר מידי כרגע

והרבה מאוד חברות עברו ליתמוך בו

אני אולי פאן של נינטנדו אבל אני מעדיף ניחות ואני רוצה תחרות בשוק

בעניין הWII נכון החוסר זמינות לא נותן תתמונה המלאה ויקח זמן לדעת מה יהיה המצב האמיתי שלו בשוק

אבל אני הייתי מעדיף שכל השוק יגדל כולל המחירות של ה360 והPS3 ככה שלחברות פיתוח יהיה מספיק קהל

לפתח יותר מישחקים גם לניחות

ובמיוחד אני מקווה שהמשחקי RPG היפנים ימכרו מספיק טוב בניחות

עכשיו אני משחק בפינל פנטזי האחרון ויש לי עוד כמה RPG לסיים אבל זה לא יהיה לנצח

פורסם

אבל אני הייתי מעדיף שכל השוק יגדל כולל המחירות של ה360 והPS3 ככה שלחברות פיתוח יהיה מספיק קהל

לפתח יותר מישחקים גם לניחות

בשביל שזה יקרה הפיראטיות צריכה לרדת דרסטית כי זה פשוט הורג את החברות הקטנות. בסוף כולם יהיו חיבים לשחק משחקים "פופולארים" כי לא יהיה משהו אחר לשחק.

פיתוח משחקים עולה הרבה כסף וזה עניין כלכלי נטו . לא מוציאים משחקים כדי שיהיה לאנשים עם מה לשחק - מוציאים משחקים כדי שיהיה לאנשים מה לקנות ולשלם עליו כסף.

פורסם
  • מחבר

יש אזורים שהפירטיות בהם הרבה יותר קטנה

נכון בארץ הפירטיות זה הרוב

אבל בארצות הברית יש לדוגמה חנויות לקנית ומכירת משחקים משומשים

וההשכרה גם יותר מפותחת מהארץ

ושמשחק חדש עולה 50\60 $

והשכר יותר גבוה האינטרסט לפירטיות הרבה יותר קטן

גם ביפן המצב יותר טוב

באירופה אני לא יודע

הפירטיות יותר חזקה בPC כרגע ואני לא חושב שזה מה שמשפיע על ההבדל במכירות הקונסולות הניחות מול הנידות

כי בסך הכל פירטיות יש גם ב2 הניחות הגדולות וגם ב2 הנידות הגדולות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים