עבור לתוכן

מחפש רמקולים 5.1 למחשב..המלצות?

Featured Replies

פורסם

אמורה להיות בעיה עם ה-X-530 בויסטה?

או שזה רק עניין של דרייברים של כרטיס הקול?

חבר שלי קנה את הרמקולים ויש לו ויסטה, והקדמיים לא עובדים...

יש לציין שהמחשב שלו די ישן...

יכולה להיות בעיה אצלי?

פורסם

זה תלוי בדרייברים של הכרטיס קול... אם יש דרייברים מעודכנים לא אמורה להיות בעייה....

פורסם
  • מחבר

אוקיי...עכשיו אני מבולבל...

xtract ו ig נראים לי מבינים עניין בהחלט..אבל לשניהם יש חילוקי דעות בקשר לרמקולים שהומלצו(x530)...

אנא...אני מייחס חשיבות גדולה לאינפורמציה שאני אוגר באתר הזה..אם זה לקנייה מסויימת או לידע כללי...

ספציפית כאן חשוב לי לקבל מידע מהתותחים ביותר(כמו הנ"ל) והייתי רוצה איזשהי אחידות דעים בקשר למוצר מסויים...(כדוגמת הרמקולים שהעלתי בשאילתה)

כלומר משהו שאין עליו עוררין..אז אם יש כזה...אשמח מאוד...ותודה לכולם

אבי

פורסם

תודה, אבל אני באמת לא מהתותחים :)

בכול אופן, הX530 זה מערכת 2.1 (X230) עם תוספת של 2 סטאלייטים וסנטר- שיוצרים מערכת 5.1.

מה שאומר שאם אתה משקיע סכום מסויים במערכת של 2.1 תקבל מערכת איכותית יותר ממערכת 5.1 באותו הסכום...

ה2.1 (X230) עולים בסביבות ה300 ש"ח, והם נחשבים כמערכת ברמה נמוכה, ככה גם ה530 בתור מערכת 5.1. זו המערכת הבסיסית ביותר שעוד אפשר לסבול איכשו את הסאונד שלה (למי שיש לו שמיעה טובה יחסית...)

מערכות ברמה גבוהה יותר, ששווה להשקיע בהן עולות בסביבות ה1500 ש"ח, ובד"כ רצוי שיהייה לך כרטיס קול סביר שיסחוב את המערכת.

עכשו, מערכות 5.1 מיועדות בעיקר לסרטים ומשחקים. מערכות 2.1 מיועדות בעיקר למוסיקה.

במדור המדריכים של האתר יש מאמר של אנטולי על מערכות סאונד באופן כללי שכדאי לך לקרוא...

באופן כללי, אני מציע לך לשמוע את הX530 ומערכות אחרות כדי לקבל רושם על איך היא נשמעת, ואולי בשבילך היא תספיק...

פורסם

גם אני רוצה לקנות ה-X-530...

ורציתי לדעת אם אמורה להיות איזושהי בעיה להפעיל את הסט בויסטה?

מה הקשר?

פורסם

היו קצת בעיות עם דרייברים שלא פעלו כמו שצריך בוויסטה... עכשו כבר לרובם יש עידכונים..

פורסם
  • מחבר

אוקיי...תודה רבה...עכשיו הבנתי...

מאוד מודה לכם...

אבי ;D

פורסם

X-530

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים