פורסם 2007 במרץ 1718 שנים לי יש מחשב ישן.. בן 4-5שנים פחות או יותר... ויש בו 3 כוננים (D,E,C)ואני צריך- רוצה לפרמט את כונן D איך ביכולתי לפרמט אותו? -ניסיתי דרך המחשב - לא הצליח = הייתה בעיה וסידרו אבל לא פירמטו.אמרו שצריך איזו פקודה לפירמוט, דרך דיסק או דיסקט ככול הידוע..רק אני לא מוצא- יודע מה הפקודה או כל דבר נוסף שיכול לעזור.ודיסק מקורי לווינדוס XP יש לי, אבל אח שלי אמר שזה לא קשור ל כונן D אלה רק C איפו שהוא מותקן (הWINDOWS).. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בזה באמת.תודה רבה לכם,ממני: אלעד
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים ודיסק מקורי לווינדוס XP יש לי, אבל אח שלי אמר שזה לא קשור ל כונן D אלה רק C איפו שהוא מותקן (הWINDOWS).. אח שלך טועה.דרך דיסק ההתקנה של XP אתה יכול להיכנס לתוכנית ההתקנה (תעשה BOOT מה-CD כשהדיסק בתוכו), ומשם לפרמט איזה כונן שאתה רוצה - לא רק הכונן שחלונות יושבת עליו.בהצלחה.
פורסם 2007 במרץ 1818 שנים מחבר אח שלך טועה.דרך דיסק ההתקנה של XP אתה יכול להיכנס לתוכנית ההתקנה (תעשה BOOT מה-CD כשהדיסק בתוכו), ומשם לפרמט איזה כונן שאתה רוצה - לא רק הכונן שחלונות יושבת עליו.בהצלחה.חחחח צודק!!!תודה לך גבר! זה היצלח, אפשר לינעול!תודה לכם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.