עבור לתוכן

האטה משמעותית בקאזה, האם ייתכן כי הוגבל?

Featured Replies

פורסם

טוב - להערכתי, ספק האינטרנט שלי הגביל את רוחב הפס לקאזה (האוניברסיטה העברית) עד היום הורדתי במהירויות של 60 - 70 והכל היה מצוין - בערך מיום ראשון כל ההורדות ביחד לא עוברות 2-3 kbps ???

האם זה אפשרי לבצע הגבלה כזאת? האם יש דרך לעקוף? אלטרנטיבות? (אין לי אפשרות להתחבר לאחד הספקים הרגילים)

פורסם

המהירות שלך בקאזה תלוייה אך ורק בגורם אחד - המחשב ממנו אתה מוריד. אתה יכול שיהיה לך חיבור של 2.5 מגה ותוריד ב-2 kb/sec.

אם אותו מחשב שאתה מוריד ממנו הוא בעל upload נמוך אתה תקבל הורדה נמוכה. אין קשר לגודל החיבור שלך. גודל החיבור שלך משפיע אך ורק על המהירות המקסימלית אליה תגיע.

פורסם
  • מחבר

לא, לא - קבצים שאמורים לרדת מהר - (יש המון משתמשים, ויש להם רוחב פס גדול) לא יורדים מהר, יש לי נסיון עם קאזה כבר הרבה! זמן - בוודאות משהו פה לא בסדר. אפילו בצעתי הורדה לקאזה עצמו או שירים שבד"כ יורדים ב- 60/70 ויש בעיה.

בדקתי גם עם חבר נוסף שמחובר וגם אצלו קורה משהו דומה כך שהבעיה היא כנראה לא אצלי.

פורסם

יתכן מאד שכן. :( אפילו שלא רשמת את שם הספק אני רק יכול לשער שזה ספק של מקום עבודה/לימודים כך שבד"כ הם מגבילים את רוחב הפס לתוכנות שיתוף קבצים.

לפי דעתי אין מה לעשות (אצלי הקבצים יורדים ב20 30 KB) והמלצתי ששתקשר לחברת האינטרנט ותיתן להם בראש ואל תיתן להם למכור לך "סיפורים"

בהצלחה ;)

פורסם

a friend of mine is a sys admin at the hebrew university

and he complained to me a long time ago they limited ALL the peer to peer ports

(kazza imesh and the rest of them)

פורסם

אני יודע שאוניברסיטת ת"א רושמת את המשתמשים שלהם שמורידים ב-Kazaa ב-"רשימה השחורה".

אכן כן, אוניברסיטאות מגבילות את רוחב הפס בפורטים רצויים בעזרת QoS.

פורסם

דווקא בטכניון מורידים יפה מאוד מקאזה :P

פורסם
  • מחבר

ואין שום דבר שאני יכול לעשות? שינוי פורט וכד'?

דווקא עד תחילת השבוע הורדתי בקצבים ממש מדהימים...

פורסם

יש תוסף לקאזה שנקרא קאזה+ או משהו כזה.

אם אני לא טועה, יש שם אופציה לשנות את הפורטים.

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי שינוי פורטים כמו שהמליצו לי על 7000 ועוד כמה אך ללא הצלחה - חוץ מזה שכשאני סורק פורטים - 1214 עדיין בשימוש...

איך ניתן להגביל את החיבור אם הם לא יודעים מאיזה פורט אני מחובר???

פורסם
  • מחבר

קראתי לעומק - ניסיתי כמה תוכנות - שום דבר לא עוזר - httptunnel כמעט מצליח להתחבר אבל מודיע שגרסאת הקאזה לא מעודכנת (יש לי 2.0.2++) יש לך אולי מושג מהי הדרך שעליה רומז הבחור ההוא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים