עבור לתוכן

Laser pad סוף סוף יצא לדרך!!!

Featured Replies

פורסם

טוב אז הכל התחיל לפני חודש וקצת שקמתי בבוקר וראיתי בפורום את הנושא הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236149.0

בקיצור מאוד מאוד התלהבתי ואמרתי לעצמי בעצם למה לא, היה גם סיפור שהבחור הוא לא זה שעשה את המוד אבל זה לא עניין אותי

מה שבאמת עניין אותי הוא המוד עצמו שראיתי אותו וגם שהוא הביא מן תרגום לעברית מהמוד המקורי שנמצא כאן:

http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpad

*** אני שוב רוצה לציין שלא אני כתבתי את המוד המדהים הזה אני רק ביצעתי אותו!

רגע לפני שאני יתחיל מספר תיקונים מאוד מאוד חשובים:

-כדאי להשתמש בפלטת פרספקס של 250X250 MM רצוי בעובי של לפחות 5MM

-צריכים בדיוק 2 נגדים של 36ohm אני הלכתי לחנות ולא היה לו 36 היה33 או 39 בסוף הוא הביא לי 4 נגדים לא יודע אם זה היה 33 או 39 הגעתי הביתה בדקתי באבו מטר והפלא הפלא 36ohm חדשים וכשרים :xyxthumbs: מה שכן גם ערכים דומים ל36 כמו 39 או 33 היו עושים את העבודה

-גודל הלדים חייב להיות מקסימום 3MM(אני השתמשתי ב3MM)לדים יותר גדולים מ3MM יהוו בעיה כי המשטח שאנחנו עובדים הוא 5MM לפחות

הלדים צריכים להיות בעל מתח של 2.2v לצורך המוד זקוקים ל8 לדים 4 מכל צבע אני הצלחתי להשיג אדום וצהוב

-זקוקים לאפוקסי ולא דבק מהיר אני השתמשתי באפוקסי שקוף באמת שלא צריכים הרבה צריכים רק קצת

-נייר שיוף צריכים נייר מאוד מאוד עדין(נייר מים) מי שעשה את המוד השתמש בנייר 2000 אני לא מצאתי 2000 אבל מצאתי 1200 וזה בהחלט הביא תוצאה רצוייה

מה שעוד אני מצטער שרוב המוד צולם במצלמות של פלאפונים מה שהביא לתמונות לא הכי איכותיות

אז אחרי כל השטויות של הדיבורים :kopfpatsch: :kopfpatsch: יאללה לעבודה :jump::

אני לא השתמשתי בפלטת 250X250 MM כי לא היה לי אבל זה לא עצר אותי ואבא המלך השיג לי איזה חתיכה של 230X230 MM שהספיקה לי

הסירטוט הראשוני היה מאוד קשה ::) ולקח לי הרבה זמן אבל יצא בסוף מזה משהו:

33hz4.jpg

37in2.jpg

אחרי זה עוברים לקצת חיתוכיישן וחריטה ושיוף עדין של הפינות:

elfr5.jpg

62dd7.jpg

63mx5.jpg

טוב אחרי החיתוך עם הדרמל וניירות שיוף יותר גסים לפינות כמו 230 ו300(או כל נייר אחר שיש לכם ורק יחליק את החיתוכים של הדרמל כמובן שאפשר לשיף עם ראשי שיוף אבל כמו שאני תמיד אומר אין כמו נייר) מגיע הרגע שבו סוף סוף מורידים את הכיסויי של הפרספקס ורואים איפה אנחנו עומדים:

הנה רק הצד השקוף שהוסר

1733qy2.jpg

והנה כל המשטח נקי וחלק:

56577901xe4.jpg

17484143lm2.jpg

95741044tf8.jpg

קצת ניסויים לראות עם החריטה טובה ומעבירה אור כמו שצריך אז לקחתי את העכבר והנחתי אותו על המשטח וזה התוצאה:

743xn9.jpg

עכשיו החלק של השיוף העדיין אני ישר התחלתי עם נייר 1200 מה שכן עברתי הרבה פעמים לתוצאה הרצוייה והחלקה יותר נכון המון פעמים הלכו 2 ניירות שזה הרבה אבל יצא חלק מאוד

מה שכן לא רואים את האיכות של המשטח בגלל המצלמה אבל תמונות חדשות ואיכותיות יגיעו בהמשך:

12396674rz2.jpg

82688281fm9.jpg

62386848mx3.jpg

עכשיו עוברים לשלב שבו מלחימים ואני לא הלחמתי הרבה זמן :pissed: אבל הסתדרתי בסוף:

13rh0.jpg

14kf0.jpg

*לא כמו במוד אני השתמשתי בבידוד מתכווץ שחור כי לא מצאתי לבן אבל זה בכלל לא רלוונטי והשתמשתי בחתיכת חוט מתוך הכבל של הקול שפעם היה מגשר בין כרטיס הקול שלנו לבין כונן הסידרום אני מאמין שרובכם מכירים, הלדים חוברו בחיבור מקבילי ברביעיות לבסוף יש לעשות 2 רביעיות כאלו.

ללד יש 2 רגילים + ו- מחברים בין כל הרגלים של ה+ של כל 4 הלדים מה שאומר שה+ של הלד הראשון מתחבר ל+ של השני וכך הלאה וכף גם עושים עם ה- ה- של הלד הראשון מתחבר ל- של הלד ה2 וכך הלאה עד ה4 כמובן בסוף כדי שיהיה לנו פשוט מלחימים לכל קצה כבל קצר זאת אומרת לקצה של ה- מחברים כבל ולקצה של הפלוס מחברים כבל עכשיו מלחמים לקצה של ה+ את הנגד וזהו הרביעייה מוכנה מה שנשאר לנו זה לקחת כבל USB אני השתמשתי מכבל מעכבר שלא עבד חותכים את הקצה כמובן לא זה עם הקונקטור של הUSB ומגלים 4 חוטים אדום(+),שחור(-),לבן וירוק. עכשיו כמובן מחברים את הקצה של ה+ עם הנגד לחוט האדום ואת הקצה של ה- לחוט השחור וזהו סיימנו כך גם עושים לרביעייה השנייה. מי שירצה יקבל פירוט מלא ויותר מפורט וגם סירטוט רק תבקשו חברים :hat:

עכשיו מסדרים את הכל בתוך התעלות של הפרספקס(רצוי בעדינות) ומדביקים לאט לאט בנקודות מסויימות עד שזה נתפס כמו שצריך:

18zt0.jpg

19ra9.jpg

21rk7.jpg

זהו להיום אני מקווה שיהיה לי זמן עוד השבוע להמשיך את המוד

הערות תגובות רעיונות וכל דבר אחר התקבלו בברכה תודה לכולם :yelclap::hi: 8)

פורסם

עבודה טובה, כל הכבוד. המשטח לא קטן מדי? ;)

פורסם

יפה אבל להעתיק את הפרוייקט המקורי? למה לא להיות טיפה יצירתי ולחשוב על משהו מקורי משלך? ::)

פורסם

יפה יפה...

בהצלחה בהמשך!

דימה(SSR), אז מה אם הוא מעתיק את כל הפרויקט במלואו? זה עדיין יפה ולמי אכפת אם זה לא מקורי? סה"כ הוא יהיה הראשון בארץ שיהיה לו פד כזה...

פורסם

נראה יפה מאוד בינתיים.

גם אני ראיתי את האשכול שהבאת, והתלהבתי מאוד מהפד, אבל אז הבנתי שהבנאדם הזה לא עשה אותו :cwm10:

מחכה לעידכון שלך, בינתיים נראה טוב

פורסם

נראה יפה מאוד :)

וכל הכבוד לך שאתה לפחות עושה את זה ולא גונב כמו המשתמש ללא כבוד ההוא...

פורסם

שמע, אם היה לי זמן הייתי עושה אחד כזה גם, לצערי אני בצבא... שמישהו יזכיר לי עוד חצי שנה..! :kopfpatsch:

תכלס ממש יפה! שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:

עוד דבר - הלדים שלך - אדומים וצהובים נכון..? אני הייתי עושה אדום וכחול... נראה לי שילוב יפה יותר.. יוצר הילה סגולה...

בראל.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה רבה לכולם על התגובות :xyxthumbs:

SSR אתה צודק צריך להיות מן שדרוג קטן שלא יהיה דומה בדיוק למקורי

אני יודע שאתה בא מתחום הטיסנאות וכך גם חבר שלי אז בטח כמו שאתה יודע יש ציפויי לטיסן בצבע שקוף אולי אני אשחק עם זה על המשטח ויקבל אפקט מיוחד אז זה התיכנון שלי לבנתיים

עוד תגובות שיפורים ודעות יתקבלו בברכה תודה לכולם :hi::silly:

הלדים שהשתמשתי הם צהוב ואדום בגלל שלא היה בחנות היה רק ירוק צהוב ואדום וזה השילוב הכי יפה לדעתי ממה שהיה

פורסם

לגבי הלדים: הם לא UB, נכון? אם זה באמת נכון(ואני בטוח שזה נכון) אז לא תקבל אפקט כמו זה שעשה ב"מודינג.רו".. בקושי יהיה אור שם...

אתה יכול להביא תמונה של הלדים עובדים?

פורסם

מגניב!

אולי אני גם אעשה לי איזה פאד כזה? חחח זה נחמד (וגם ככה אני קונה עוד מעט איזה 2 מ"ר של פרספקס =\ ).

אחלה עבודה! :yelclap:

פורסם

יפה מאוד.

עבודה מאוד מדוייקת, ידיים טובות יש לך! ;D

ד"א לא צילמת תמונה של הפד בפעולה =\

תצלם את זה עובד!

פורסם

באמת אני ממליץ לך להחליף את הלדים לUltraBright...

אם לא האפקט של הלדין הרגילים (אני חושב) לא יהיה מורגש למרות שאם שמת 2 בכל צד יש מצב לאור,

לא יודע אני הייתי שם UB 5 מ"מ ומשייף אותם קצת...

אחלה מוד,

Aviko

פורסם

כל הכבוד על המוד המדהים (אפילו שהוא לא שלך),וכל הכבוד על עבודת הצורפות המדוייקת שעשית,הן עם חיתוך התעלות והן עם שיוף המשטח...

אני גם עושה את המוד הזה מדי פעם לפי הזמנות...

חבל שהיה כאן משתמש חסר כבוד (אני בטוח שהוא היה סתם ילד בגיל טיפש-עשרה שרצה להתלהב,כי ראיתי גם פוסטים אחרים שלו) שטען שזה רעיון מקורי שלו!

אני שם עוד שכבת ספריי כסופה על המשטח,בדיוק לפי המדריך הרוסי,ובדיוק איפה שהתעלות,כדי להסתיר אותן,ולתת למשטח אפקט של תאורה בקצוות.

זה מוד מדהים,רק שתדעו!!! התמונות ממש מתקשות להעביר את כל היופי של המשטח!

פורסם

עשיתי כמה סקטצ'ים ראשונים, ואני מקווה לבנות אחד בחופש. לא צריכות להיות בעיות עם עכבר לייזר, נכון?

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

bykeking, אולי זה כבר לא רלוונטי,אבל בגלל שהתחלתי להתעסק עם פדים פרספקס לעכברים,בדקתי...

עכבר לייזר יעבוד מצויין על משטח כזה,אבל חשוב מאוד שהמשטח יהיה משוייף!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים