עבור לתוכן

אני מקבל 5,000 שקל - מה לדעתכם כדי לי לעשות עם הכסף?

Featured Replies

פורסם

Corsair נחשבים הכי טובים בתחום 256MB PC3200 CAS2 + SILVER HEATSINK עולה בסביבות ה-700.

TwinMos גם זכרונות מצויינים אבל לא למי שעושה OC לדגם של 256MB PC3200 CAS 2.5 עולה 450ש"ח,

אבל ל-TwinMos אין צלעות קירור ה-CAS שלו הוא 2.5 {ל-Corsair 2, כמה שיותר נמוך יותר טוב}, והוא לא מצטיין

ב-OC.

זכרון למחשב רגיל שלא עושה שום דבר מיוחד עולה 450-500ש"ח ול-OC ולביצועים כמה שיותר גבוהים 650-750ש"ח

{אני מדבר על הזכרונות של Corsair Cas2 עם הצלעות קירור}.

• תגובות 31
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי חוסך. ואז בגיל 22 אחרי הצבא הייתי נוסע מהארץ לתמיד! זאת התוכנית שלי.

פשוט לי אישית משמעם פה ויש לי כמה חברים בארצות-הברית. שנסעו מהארץ! ;)

אבל עם אתה רוצה לקנות משהו למחשב שלך, אז,

HERCULES RADEON 9500PRO 128MB DDR

256MB DDR PC2700 CAS2

SOUND BLASTER AUDIGY X-GAMER

וזה אישית מה שאני הייתי משקיע! ;)

פורסם

אתם מבינים כמה אנחנו אוהבים את הדבר הנהדר הזה שנקרא מחשב?

יש כאן אנשים שמתלבטים אם לחסוך ולנסוע מתישהו מהארץ או לטיול בחו"ל.

פורסם

אני לא חושב שהוא צריך לחסוך שכן אמא שלו רק מכרה את הבית ב-80 אלף דולר... ::) למה אתם חושבים שהיא נתנה לו את הכסף?!

זה ברור שלא חסר לו (או לה). ;D

אז הצעה שלי: אל תחסוך! ואם כבר אתה חוסך אז תעביר את הכסף לדולרים, כי ערכם בשקלים, עם הזמן, רק ירד.

ובכלל, תבזבז את הכסף על המחשב!

פורסם

רציתי גם לאמר את זה אבל לא אמרתי אולי בגלל שמישהו יאמר לי שאני בזבזן ואין לי ערך לכסף {וזה לא נכון}.

גם אני חושב שכדאי עכשיו לבזבז ולהנות מהכסף, אי אפשר לדעת מה יקרה מחר שתקום בבוקר {לא רומז לכלום} פשוט תהנו

עם כל מה שיש לכם.

פורסם

בית ב 80 אלף דולר, זה כלום ... ::)

בכל מקרה, תיקח זיכרון וכרטיס מסך ( R9500PRO ) .

איזה זיכרונות יש לך כרגע? ובכמה סטיקים?

פורסם

אני מאוד מקווה, RNKGAY, שההודעה שלך צינית...

עזוב, אני אומר תחסוך הכל, בעוד כמה חודשים, ירדו מחירים, תקנה אותו כרטיס, בפחות כסף.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, כשההורים שלי התחתנו אז הם קנו ביחד את הבית, ואמא שלי מכרה לו עכשיו *חצי* מהבית, ששוה בערך 100 או 120 אלף (היא עשתה לו הנחה).

קיצר.. רדיאון 9500 פרו... אתם לא חושבים שהוא יהיה מיושן ברגע שיצא כרטיס חדש? (מה שאמור להיות בקרוב.. *שיעול* גי פורס אף איקס *שיעול*)

ובקשר לראם, אני יודע שאני משתמש בסלוט אחד מתוך שלוש, סטיק של 256 ddr או rdr.. לא בטוח. אם תגידו לי איך לבדוק אז אני אבדוק.

פורסם

תבדוק עם Sisoft Sandra היא נמצאת במדור ההורדות של האתר!

פורסם

אז זהו, כשההורים שלי התחתנו אז הם קנו ביחד את הבית, ואמא שלי מכרה לו עכשיו *חצי* מהבית, ששוה בערך 100 או 120 אלף (היא עשתה לו הנחה).

קיצר.. רדיאון 9500 פרו... אתם לא חושבים שהוא יהיה מיושן ברגע שיצא כרטיס חדש? (מה שאמור להיות בקרוב.. *שיעול* גי פורס אף איקס *שיעול*)

ובקשר לראם, אני יודע שאני משתמש בסלוט אחד מתוך שלוש, סטיק של 256 ddr או rdr.. לא בטוח. אם תגידו לי איך לבדוק אז אני אבדוק.

כרטיס לא ניהיה מיושן ברגע שכרטיס אחר, טוב יותר יוצא.

הוא ניהיה מיושן ברגע שהכל על המינימום והמשחק מקרטע. (בשבילי, בשבילך זה יכול להיות שהכל על המקסימום ומקרטע).

פורסם

לך לנערת ליווי ;D

פורסם

לך לנערת ליווי ;D

אתה לא מצחיק, אנשים כמוך הורסים את הרמה של הפורומים.

רואים שאתה חדש אז כדאי שתקרא את התקנון לפני שאתה רושם הודעות.

פורסם
  • מחבר

יש!! ההודעה המאה (ואחת) שלי!

מזל טוב לי.. :jump: :jump: :jump:

ד"א, די שכנעו אותי שכדי לשים 3800 שקל בצד (קופת גמל) ולהשתמש בשאר בשביל פיצ'פקס למחשב (1200 ש"ח).

--Vega

פורסם

אל תשדרג כשאין צורך. ראיתי פה כבר אנשים שעוברים מGF4200 לR9700 ולמרות שלך יש MX אני מתאר שאתה יכול לחיות איתו ולחיות עם לא לא לראות תמיד על המקסימום של המקסימום. אתה לא יודע מה יקרה מחר. אולי היום קנית זכרון איכותי ב700 שקל ומחר יפטרו את אחד מן ההורים שלך ותצטרך לחסוך. וגם אם לא עדיף לשמור לדברים משמעותיים או לזמנים שבאמת תצטרך שידרוג

פורסם

תקנה Hercules GTXP ותקנה גם Altec Lasning ATP5.

משהו קטלני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים