עבור לתוכן

מה הדבר הכי חשוב במשחק מבחינתכם?

מה הדבר הכי חשוב במשחק מבחינתכם? 559 הצבעות

1. 1. מה הדבר הכי חשוב במשחק מבחינתכם?

• הגרפיקה
    • הסאונד
    • המשחקיות
    • העלילה
    • ארבעתם חשובים באותה מידה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הכי חשוב לדעתי זה העומק של המשחק,והמשחקיות,עלילה אתה מגלה פעם אחת וסיימת את המשחק,אחרי זה אין לך למה לחזור עוד פעם זה לא שאתה תופתע מחדש מתפניות הארועים השונות אתה הרי יודע הכל.

לעומת זאת משחק עם עומק זה משהו שגורם לך להשאר,נגיד דיאבלו 2 ;D גם אחרי שסיימתי את המשחק פעם אחת,יש עוד מאגר עצום של חפצים שלא מצאתי,או מגוון דמויות ודרכי פיתוח שלא ניסיתי לכן הוא מושך אותי כל פעם מחדש (אני מכור :)).

פורסם
  • מחבר

שמח שיש הרבה מגיבים/מצביעים . אני לא הולך לשנות את הסקר עוד פעם הכוונה בכולם הכי חשובים היא לא שאתם לא יכולים להחליט מה הכי חשוב אלא שאתם חושבים שהאיזון המושלם בין כולם מביא למשחק האהוב מבחינתכם .

ומשהו שאין בסקר , חבל שמשחקים כמו מקס פיין שכאלה טובים ופשוט אי אפשר להפסיק לשחק בהם כל כך קצרים , סיימתי את מקס פיין ב 3 ימים , ואח"כ אתה נשאר עם טעם של עוד , הבעיה היא שאין עוד , ואני לא מדבר על מודים רבים וטובים כי לא לכל משחק יש מודים וכאלה ששווים משהו עוד פחות

פורסם

שחק בFALLOUT2, לדעתי המשחק הכי טוב מכל הבחינות שהיה אי פעם. נראה אותך מפסיק לשחק בו אחרי 3 ימים, ונראה אותך מסיים אותו תוך 3 ימים(בלי צ'יטים כמובן!)

פורסם

לפי דעתי הכי חשוב זה משחקיות, אחר כך תוכן ומוזיקה בכלל לא מעניין אותי.

משחק לדוגמא הוא JEDI KNIGHT שאולי יש לו תוכן של מלחמת הכוכבים וכו' אבל אתה יכול להשתגע עד שאתה מבין מה אתה אמור לעשות. אתה יכול לקפוץ 20 פעמים מפה לשם להרביץ לכל הקירות ולהבין שבסוף יש איזה מתג בהתחלת המסך שלא נגעת בו.

מאפיה ומקס פיין הם בהחלט דוגמאות למשחקים מצויינים, רק חבל שמקס פיין קל ושבמאפיה יש יותר מדי נהיגה.

פורסם

הכי חשוב לדעתי זה העומק של המשחק,והמשחקיות,עלילה אתה מגלה פעם אחת וסיימת את המשחק,אחרי זה אין לך למה לחזור עוד פעם זה לא שאתה תופתע מחדש מתפניות הארועים השונות אתה הרי יודע הכל.

לעומת זאת משחק עם עומק זה משהו שגורם לך להשאר,נגיד דיאבלו 2 ;D גם אחרי שסיימתי את המשחק פעם אחת,יש עוד מאגר עצום של חפצים שלא מצאתי,או מגוון דמויות ודרכי פיתוח שלא ניסיתי לכן הוא מושך אותי כל פעם מחדש (אני מכור :)).

למה רואים סרט פעמיים, אם לא בשביל העלילה? הטיעון הזה לא תקף.

משחק כמו Diablo 2, שבו העלילה קיימת רק בסרטוני הקישור (הנהדרים), לא מרתק בכלל.. ממש לא. הוא שיעמם אותי מאוד.

פורסם

למה רואים סרט פעמיים, אם לא בשביל העלילה? הטיעון הזה לא תקף.

משחק כמו Diablo 2, שבו העלילה קיימת רק בסרטוני הקישור (הנהדרים), לא מרתק בכלל.. ממש לא. הוא שיעמם אותי מאוד.

אולי התוכן לא משהו אבל איך אפשר להגיד משעמם על דיאבלו ? לא ראיתי עוד משחק מהנה וקליל כמוהו. בום מפלצת ! בום מכשף ! בום בל ! וברקע צווחות או דידי הררי ( כמה יצורים הרגתי לרקעו של שמוליק זרע בחופש שעבר). זה פשוט כיף

פורסם
בום מפלצת ! בום מכשף ! בום בל !

כמה מרתק. ::)

פורסם

DII הוא אחד מהמשחקים המהנים ביותר ששיחקתי בהם מאז 99'...

והעלילה קיימת גם בין הקווסטים תוך כדי ניהול שיחה עם החבר'ה בערים שאתה עובר בהן(ממש אהבתי את האופציה לשמוע רכילויות).

בום מפלצת ! בום מכשף ! בום בל !

ואז בא Frozy (שם חיבה שלי לFrozen Orb) אחד גדול רמה 16 ואין יותר מכשף רע ומפלצת :D.

פורסם

סוסרית RULEZ !

לא נראה לי שנשארתי עד לרמה 16 של זה אבל היה לי איזה 7 וגם פיירוול של 15

פורסם

לדעתי האלימות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים