עבור לתוכן

מחפש נייד חדש בתקציב של עד 1500 שח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לאחר בעיה שהיתה לנו עם "פלאפון" אנחנו (המשפחה) מחזירים להם את כל המכשירים שלנו - שלושה במספר.

אנחנו מחפשים שלושה מכשירים חדשים או שתים (לא בדיוק סגורים) מרשת "סלקום" או "אורנג' "

התקציב הוא 1000-1500 מק"ס למכשיר ועדיף שיהיה מבצע של אחד פלוס אחד או הנחות מסוימות.

תודה רבה לעוזרים

נ.ב

אפשר לחסוך כסף , לדוגמה :

אני מחפש מכשיר עם מצלמה טובה ורצוי מחברת SE ולעומת זאת אמא שלי מוכנה להתפשר על nokia פשוט ולא חשוב לה מצלמה או דברים בסגנון.

תודה שוב.

פורסם

יש לאורנג' מבצע של אחד פלוס אחד כרגע, בטרייד אין (שאין בעיה לעשות מרשת פלאפון).

אפשר לקנות שני V3 פשוטים וטובים של מוטורולה עבור ההורים, בסכום שיכול להגיע לפחות מאלף שקל (המחיר שכתוב שם הוא לא בדיוק המחיר אלא אחרי החזר.. לא משנה, שפוט תשאלו בחנות).

המכשיר היותר יקר, שאני מניח שילך אליך, יכול להיות K610 של SE. מכשיר נחמד מאוד.

פורסם
  • מחבר

בעעע K610 ?

לא משהו..בניתי יותר על W800

חחחח טוב אני אראה מה עם ההורים שלי..

פורסם

W800 מהרשתות ב1500? תשכח מזה..

אתה גם לא צריך יותר מ-K610, שיעלה לך עם כרטיס חצי ג'יגה ואם לוקחים בחשבון את עלות הדור השלישי בערך 1500 שקלים.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת עלות הדור השלישי?

וראיתי בעיתון מודעה של אורנג על מכירת K610 ב-684 ש"ח אם קונים שני מכשירים.

עריכה :

ראתי את המבע הבא :

http://www.orange.co.il/corporatenew/50_percent_off/index.html

K800I ב- 1044 ש"ח ?

נראה לי מעולה..

פורסם

ההחזר הזה הוא רק אם אתה מדבר כסכום ההחזר (כלומר, דיברת 15 והמכשיר עולה 50 לחודש - תקבל 15 שקל החזר ולא 25 שקל).

המבצע של ה1+1 הוא גם משהו בסגנון הזה (המכשיר השני ב-9 שקלים אמנם, אבל הראשון במחיר מלא+אפציה להחזר בשיטה כמו של מבצע 50% שפרטתי למעלה).

פורסם
  • מחבר

אז עם אני מדבר 40 ש"ח לחודש (ואני מדבר גם יותר..) אז אני מקבל את כל ה-29ש"ח החזר?

טוב נראה לי שהבנתי...

לדעתך : המבצע הזה מומלץ?

פורסם

במידה ואתה מדבר מספיק, אז הוא מאוד מומלץ.

אגב - אני מציע לך לברר טוב טוב את תוכניות זמן האוויר שיש במבצעים האלה. כיוון שאבא שלי חושב עכשיו על שדרוג של המכשיר שלו (אורנג'), וזמן האוויר די יקר. אני ממליץ לך לברר אצל סלקום את תוכניות זמן האוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים