פורסם 2007 במרץ 1618 שנים הציעו לי לי זיכרון : 2GB (1024x2) DDR-2 667-MHz Dual Channel Compatible (Testedמה זה TESTED?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מה שאוכל להגיד לך שזה נבדק זה הפירוש של המילה אבל כל השאר זה השערות.. יתכן שהוא כבר נבדק ועובד, יתכן שהוא כבר נבדק במעבדה וכו'
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר מה שאוכל להגיד לך שזה נבדק זה הפירוש של המילה אבל כל השאר זה השערות.. יתכן שהוא כבר נבדק ועובד, יתכן שהוא כבר נבדק במעבדה וכו' זה לטובה או שזה לא טוב שזה נבדק?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אם הוא נבדק אז זה אומר שבדקו אותו (ואם באמת בדקו אותו) אז כניראה שהוא תקין תחליט לבד אם זה טוב או לא
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר אם הוא נבדק (ובהנחה שהוא באמת נבדק) אז זה אומר שבדקו אותו שהוא תקין תחליט לבד הבנתי אז מה לגבי רכיבים אחרים כמו: דיסק קשיח ? אין את הבדיקה?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר מה זה השטויות האלה?איפה כתוב ה-Tested הזה?כתוב לי במפרט שהביאו ליהמשתמשים אומרים שזאת בדיקה...
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים כתוב לי במפרט שהביאו ליהמשתמשים אומרים שזאת בדיקה...אולי המוכר מסמן את כל מה שהוא עצמו בדק?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים מחבר אולי המוכר מסמן את כל מה שהוא עצמו בדק?תודה רבה לכל המשתמשים שעזרו ליאם יש לכם עוד מידע לגבי השאלה אשמח לדעתשבת שלום
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים כתוב לי במפרט שהביאו ליהמשתמשים אומרים שזאת בדיקה...במפרט שמי הביא? המוכר?זה בולשיט עד שלא תדע בדיוק איזה בדיקה זה
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אני מניח שזכרונות אולטרה-יקרים עוברים בדיקות במעבדה של המפעל לראות שהם אכן עומדים בדרישות (עוברים בדיקות יותר מאשר שאר הסוגים), אבל לא נראה לי שבזה מדובר פה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.