פורסם 2007 באפריל 118 שנים מישהו ניסה על ויסטה? עובד טוב על ויסטה למרות שזה די ברור שזה יעבוד על ויסטה, אם היו שואלים כאן אם זה היה עובד על לינוקס או על סימביאן, DARKDUDE(דור) היה אומר כן.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים יש לי אחד שהוא רק חיובי.. לא זוכר של מה(+ 30 למשהו).אם מישהו זוכר איפה הארטיפקט הזה נמצא...
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לא עובד אצלי, יש לי באג מטורף ,שאני טוען את המשחק אני רואה רק שמיים כחולים ולא יכול לזוז : יש לך את הדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים ****שפפפפווולייירייייים סיומים**********סיום 1- אתה מבקש להיות עשיר= כסף מעל 50000סיום 2-אתה מבקש לשלוט בעולם=להרוג את המנהיג של FREEDOM ושל DUTY סיום 3- אתה מבקש שהזון יעלם= רפיוטישן טוב סיום4- אתה טוען שהאנושות מושחטת וצריך לשלוט עליה=רפיוטישן רעסיום 5- אתה מבקש לחיות לנצח= אם אין לך אף אחד מהתנאים למעלהסיום 6- אתה מצטרף לפרוייקט ה C-CON= אומר שאתה מצטרף אחרי שאתה מפוצץ את הדברים החשמלייםסיום 7-אתה הורג את יוצרי הזון= אתה מסרב להצטרף לC-CON עובר גיהנום של קרבות (פי כמה יותר מצ'רנוביל) עובר בתוך פורטלים עד שאתה מגיע לסוףדרלאון למה לקחת קרדיט על ההשקעה שלי?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים למרות שזה די ברור שזה יעבוד על ויסטה, אם היו שואלים כאן אם זה היה עובד על לינוקס או על סימביאן, DARKDUDE(דור) היה אומר כן. מה קשור יא ילד מעצבן, ראיתי את המשחק על 2 מחשבים עם ויסטה פועל מעולה, למה להיות סתם מטומטם?
פורסם 2007 באפריל 118 שנים שאלה יש אפשרות לתקן נשקים- יש לי את הקלאצ שיורה מהר אבל הוא כבר הלך פייפן כל הזמן נתקע וגם לא מכוון טוב כמו פעם (עם הכוונת הטלסקופית).חוץ מזה אני ממש מתעצבן מההגבלת משקל אני בקושי יכול לסחוב דברים (לא שציפתי להסתובב עם 10 נשקים אבל אני חייב לוותר על הrpg וכו'.
פורסם 2007 באפריל 118 שנים לא שידוע לי .. סיימתי את המשחק ולא נתקלתי באפשרות הזאת..אגב, היתה לי בדיוק את אותה הבעיה עם אותו הנשק !! זה זה שמשופר נכון ? שיורה מהר יותר..עזוב אחי, זרוק ת'נשק אם הוא עושה לך מעצורים.. יש מלא אחרים לא רעים..איך המפקד שלי היה אומר - "לקבל שבת על מעצור בנשק בגלל שלא ניקית אותו זה עוד כלום על מה שתקבל על מעצור בנשק בקרב.." (אוג-01 כבוד)
פורסם 2007 באפריל 218 שנים יש לי בעיההמחשק ניתקעה אצלי המפרט בצדלא יודע למה נמשאל שאני טוען את המחשק בnew game זה איזה חצי שעהלא יודע למה כל שאר המחשקים עובדים לי מצוין חוץ מימנו יש לזה הסבר?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים שום הסבר שנראה לעין.. המפרט שלך טוב למשחק.. (אולי חוץ ממעט זכרון.. המשחק יעדיף בשקט 2GB כדי שלא יהיו לאגים..)האיטיות זה רק בטעינת שלבים / משחק חדש ? או שיש גם FPS נמוך ?
פורסם 2007 באפריל 218 שנים יש לך את הדרייברים האחרונים של הכרטיס מסך?המפרט שרשום מתחת לשם שלי לא מעודכןכרגע אני אם EVGA 8800 GTS 640והדרייברים שלו מעודכנים
פורסם 2007 באפריל 218 שנים יש לי בעיההמחשק ניתקעה אצלי המפרט בצדלא יודע למה נמשאל שאני טוען את המחשק בnew game זה איזה חצי שעהלא יודע למה כל שאר המחשקים עובדים לי מצוין חוץ מימנו יש לזה הסבר?במילה אחת VISTA.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים עוד שאלה מצאתי גם קלא'צ עם משגר רימונים למטה היה אפשר לפרק את המשגר רימונים כמו טלסקופ או שהוא אינטגרלי כי אחרת אני ממש יתעצבן.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים עוד שאלה מצאתי גם קלא'צ עם משגר רימונים למטה היה אפשר לפרק את המשגר רימונים כמו טלסקופ או שהוא אינטגרלי כי אחרת אני ממש יתעצבן.מה ?!?!איך אפשר להחליף כוונת בן נשקים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.