פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אחרי ששמרתי על הMALL הזה והרגתי את כל החייליםאז הוא לקח אותי לבור מתחת לאדמה,ונכנסתי לשם והרגתי את כל הבאנדיט'סאמרו לי לחזור לקחת את הפרס,אבל ממי לקחת את זה בדיוק?זה במשימה השלישית בערך...כשאני יוצא מהבור אני רק יכול לדבר עם MALL ואין לו בכלל מה להגידולמה השמירות המהירות לא עובדות לי?? אני לוחץ F6 וזה נשמר אבל לא מצליח להכנסאני באותה בעיה כמוך,מה עושים מישהו?
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים מישהו יודע היכן קבצי השמירה נשמרים?תודהC:\Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC\savedgames
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים משחק כבד בטירוף... חבל ש-1950PRO לא מצליח להריץ אותו על FULL HDR כמו בנאדם...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים למי ששואל בקשר לבוריש לך שתי משימות במקום הזה.... אחת זה להרוג את כל האנשים בפנים והשנייה זה למצוא מידע על STRELOK בפנים...אתה סיימת את המשימה של ההריגה אבל לא מצאת את המידע..ואם אתה רוצה את הפרס אז מי שנתן לך את המשימה הוא איפהשהוא במחנה שהתחלת בו...
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים בלי ספק אחד המשחקים המוזרים והמעניינים ביותר שיצא לי לשחק בהם, אם לא כול הבאגים(ויש המון כאלה) היה לנו פה סוס מנצח. [br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:29:42 [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים בלי ספק אחד המשחקים המוזרים והמעניינים ביותר שיצא לי לשחק בהם, אם לא כול הבאגים(ויש המון כאלה) היה לנו פה סוס מנצח. [br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:29:42 אתה יוכל לעשות פרינטסקרין להגדרות שלך? אצלי משום מה גם אם אני שם הכל על הכי נמוך זה זז לאט
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים תודה למי שענה על הבור..אבל המשכתי לחפש שם עוד לפני ששאלתי פה..המקום הזה נראה לי מבוך ענקי !! כל מקום שהלכתי היה לו עוד 1000 סופים אפשריים.
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אתה יוכל לעשות פרינטסקרין להגדרות שלך?אצלי משום מה גם אם אני שם הכל על הכי נמוך זה זז לאטאיך אני עושה את זה ? FRAPS ? או שיש פונקציה מובנית במשחק ?
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אם תסתכל בתיאור המפורט של המשימה יש לך שמה מפה..בעיקרון תחפש איזהשהוא חור בצורת צינור על הקיר ותיכנס לשמה
פורסם 2007 במרץ 2218 שנים אין לי כוח להוריד את הרזולוציה, יש לי ארטיפקטים מטורפים כשיורד גשם, לא בטוח אם זה באג או כרטיס מסך.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.