עבור לתוכן

מה דעתכם על מבצעי המסכים ב"מגה"?

Featured Replies

פורסם

אתה חושב שלקנות מסך בחנות מחשבים (ואני לא אזכיר שמות) שנמצאת בקומה -1 בחניון במקום נידח ונראת כמו מחסן - זה הרבה יותר טוב? ;)

טרוניקס מחשבים?!?! זו חנות מעולה!

פורסם
  • מחבר

עדכון:

המלאי של המסך Haier ב-800 שקל - אזל!

http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html

כנראה שמספיק אנשים חשבו שזה דיל טוב - נקווה שלא ייתאכזבו...

פורסם

היי בזהירות אתה מדבר על החדר שלי .......

בכל אופן אני חושש שיכול להיות מצב בו המסך פשוט יתפרק אחרי 3 שנים ...עם אחריות או בלי ...

חוששני שיכול להיות שהמסך יראה עכשיו טוב.....כעוד חודש כמו כל מוצר סאיכות ננמוכה מתחיל לחשוף את איכותו ...

1) יתחילו זליגות תאורה

2) הצבע פתאום ידהה והיה גוונים שונים על המסך

3) אור יתחיל להבהב..

4) העיניים שלך יזדקקו למשקפיים

אחי לך לחנות נורמלית ופנק את עצמך במסך שתהנה להיות איתו 3 שנים אני יש לי מסך SAMSUNG 730B שקניתי לפני שנה ולחצי ואני ממש מרוצה ממנו ..

שילמי עליו 1700 שקלים בבג .

:)

פורסם

היי בזהירות אתה מדבר על החדר שלי .......

בכל אופן אני חושש שיכול להיות מצב בו המסך פשוט יתפרק אחרי 3 שנים ...עם אחריות או בלי ...

חוששני שיכול להיות שהמסך יראה עכשיו טוב.....כעוד חודש כמו כל מוצר סאיכות ננמוכה מתחיל לחשוף את איכותו ...

1) יתחילו זליגות תאורה

2) הצבע פתאום ידהה והיה גוונים שונים על המסך

3) אור יתחיל להבהב..

4) העיניים שלך יזדקקו למשקפיים

אחי לך לחנות נורמלית ופנק את עצמך במסך שתהנה להיות איתו 3 שנים אני יש לי מסך SAMSUNG 730B שקניתי לפני שנה ולחצי ואני ממש מרוצה ממנו ..

שילמי עליו 1700 שקלים בבג .

:)

העיניים שלך יזדקקו למשקפיים ליד כל מסך שתשב מולו שעות רצוף ללא הפסקות... גם אם זה פאנל איכותי וגם אם זה לא... וגם אם זה יצרן כמו DELL וגם אם לא

פורסם

עדכון:

המלאי של המסך Haier ב-800 שקל - אזל!

http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html

כנראה שמספיק אנשים חשבו שזה דיל טוב - נקווה שלא ייתאכזבו...

זה ממש מרגיז, ראיתי אותו במגה היום והוא נראה די טוב, במיוחד ביחס למסך של 900 שקלים..

פורסם
  • מחבר

גם לי הייתה אותה התלבטות אחי..

אבל עדיין היססתי משום מה.

בכל מקרה, אם אתה באמת רוצה מסך פשוט במחיר זול, אני מתאר לעצמי שבזמן הקרוב יצוץ עוד מבצע כזה איפושהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים