פורסם 2003 בינואר 622 שנים בעיה שקיימת לי זמן רב....המחשב עושה ריסט אחרי כמה דקות שאני משחק או צופה בסרט.אין לי מושג איך לפתור את הבעיה אני לא יודע מה הרכיב הבעיתי במחשב כדי שאני יוכל להחליף אותו: כנראה הכרטיס מסך או הזיכרוןלפי המלצה שלכם החלפתי את הספק ל HEC 475 והבעיה לא נפתרהמה לעשות?איפה יכולה להיות הבעיה?עוד פרטים:הביוס לוח אם הוא F12הדריבר כרטיס מסך 7.81טמפ מעבד 48טמפ לוח 30כרטיס מסך: CORE:42 זיכרון: 41
פורסם 2003 בינואר 722 שנים 1) אתה מבצע OC?2) קח אותו לחנות מאיפה שקנית אותו שיבדקו לך את החומרה יכול להיות שיש לך בעיה בלוחאם אובזכרון
פורסם 2003 בינואר 722 שנים מחבר לא עשיתי OCאני מנסה לבדוק באיזה רכיב הבעיה כי קניתי את המחשב במקום רחוק
פורסם 2003 בינואר 722 שנים כנראה הבעיה בזיכרוןנסה לשנות את התזמון שלו בביוס למשהו פחות אגרסיבי ותראה אם זה משנה לך משהו.
פורסם 2003 בינואר 722 שנים ובנוגע להחלפת הספק, היכן קיבלת את הרעיון שהוא הגורם לאיתחולים ?קשה לי להאמין, בדרך כלל לספקים יש עודף כח ובשפע.
פורסם 2003 בינואר 722 שנים מחבר כנראה הבעיה בזיכרוןנסה לשנות את התזמון שלו בביוס למשהו פחות אגרסיבי ותראה אם זה משנה לך משהו.איפה אני משנה את התיזמון שלו בביוס?
פורסם 2003 בינואר 722 שנים אם אתה לא מכיר איך אז כדאי שתבדוק אם יש לך בביוס אופציה של מקסימום תואמות, או מצב דיפולט של הביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.