עבור לתוכן

מחפש ראוטר, להלן דרישות התפקיד

Featured Replies

פורסם

היי, אני צריך המלצה על נתב, אבל יש לי יותר מדי דרישות כאלה שאני בהחלט בספק אם יש נתב שעונה על כולן, אנסה לתמצת כמה שאפשר.

מה כרגע יש לי ?

מודם-נתב 2WIRE HOMEPORTAL 1000SW המחשבים המחוברים : אחד מחובר באיטרנט, השני בכרטיס PCI, השלישי ב USB (שעושה בעיות ניתוקים - תקלה ידועה בפורום הזה הרבה) הרביעי והחמישי מתחברים אלחוטית. על הראוטר שילמנו, כך שאני חושב שהוא שלנו (ולא בהשאלה).

הנתב האידאלי בשבילי יכיל כמה שיותר מהאפשרויות הבאות :

1. תמיכה ב HPNA - (חובה) . שני מחשבים שלי בבית מחוברים לרשת הטלפון וכך אל הנתב ולכן זה חובה. הבנתי ש 2WIRE שולטת בשוק, אין מניעה לבחור בה אם היא מקיימת את שאר הדרישות.

2. תמיכה ב HPNA3 - (רשות) קצב של 10MBIT ב HPNA 2 (שיש לי עם הנתב כרגע) הוא איטי, אשמח למהירות המוצעת ב HPNA 3 (128MBIT)

3. חיבורי USB - לחיבור מדפסת והארדיסק לנתב ישירות (ללא צורך במחשב דולק לשם הדפסה או גישה להארדיסק) ושאלה - האם אני פשוט צריך הארדיסק ואת הקופסה הזו שקונים במחיר של 100 ש"ח וזה יעבוד ככה? - אני לא יודע מאיפה הוא מקבל חשמל.

4. בקרה על משתמשים בנתב - (חשוב) שאוכל להגביל שעות גלישה (הבנתי שיש את זה בנתבים מתקדמים יותר של 2WIRE - שיש שליטה לפי כתובת אייפי/שם מחשב/ לא חשוב איך - העיקר שתהיה אפשרות לנתק מישהו ספציפי ברשת לפי שעות)

5. תמיכה ב QOS - (רשות) לא ידעתי עד היום על התכונה הזו, והיא נשמעת כמו רעיון מעולה לסביבת עבודה עם מחשב אמיול ובמחשב אחר שחקן WOW.

6. תמיכה בבזק ובכבלים (רשות) - אשמח לקבל כאן בהרחבה הסבר על מה מונע ממני להתחבר עם הנתב שיש לי כרגע לכבלים, ובכלל על כל הרעיון הזה - האופציה לעבור לכבלים שהיא זולה יותר מבזק קוסמת.

האם ניתן לחבר נתב חדש לנתב הקיים כדי להנות מכל העולמות?

אני מקווה שזה לא סבוך מדי,

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

מה קרה?

שאלה קצת מאתגרת, ולא רק "כבל שלא חובר כהלכה"

ואתם מוותרים?

ציפיתי ליותר מ HWZONE

פורסם

תשתמש בציוד הישן לHPNA ותחבר לנתב החדש שתקנה. אני לא מכיר פתרון הגיוני (בשוק הביתי) שכולל את כל הפיצ'רים הללו.

באשר לנתבים - 27 ו - 28 של חברת compex יוכלו לענות לך על רוב הדרישות, וגם Linksys WRT54GL יהיה בחירה טובה, למרות שאינו תומך "מהקופסה" בחיבורי USB .

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

זה לא יאמן בדיוק עשיתי מחקר קטן בעצמי בזאפ והגעתי בדיוק לאותה מסקנה!

אני רק לא בטוח בכמה שאלות קטנות, אשמח אם תרשה לי לשאול אותן בICQ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים