עבור לתוכן

דיון בנושא iDome

Featured Replies

פורסם

כשמשווים ל-T20, מחיר של 900 שקלים זה בסדר (אבל שוב, זו דעתי, והמחיר מעשית יהיה שונה).

אם כי במחיר נמוך יותר הם יהיו משתלמים הרבה יותר, וכפי שרשמתי בביקורת, אני צופה ךאביט עתיד ורוד בתחום אם היא תמשיך כך.

Anatoli.

פורסם

כמובן שכמה שהמחיר יותר נמוך, ככה זה יותר משתלם :)... ושהמחיר יהייה לא 900 ש"ח... זה בטח יהייה בכיוון ה1200 אני מעריך (אם להסתכל על יחס המחירים בארץ ובחו"ל באופן כללי...)

פורסם

אם יש למישהו את ה-6021 ומוכן לתרום אותם לכמה שעות להאזנה קצרה, אני אשמח לתת דעה רצינית יותר :D

תבקש מאבא? :D

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל, אני מתנצל על ההקפצה. אך לאור המידע שאפרסם כאן, אני בטוח שתודו לי :)

קודם כל, לא רצינו להכנס לנושא המחיר שכן בעת פרסום הביקורת הרמקולים לא היו זמינים ועדיין היו בשלבים טכניים של אישורים מול הרשויות בישראל.

אני שמח לבשר לכם שהיבואן עידכן היום שהתקבלו האישורים והחל מחודש הבא הרמקולים יהיו זמינים בישראל. נוכל גם לספר שבמשלוח הראשון יגיעו 40 רמקולים 2.0 ו-40 סאבים. לגבי מחירים, המערכת 2.0 תעלה כ-700ש"ח והמערכת 2.1 תעלה כ-1300ש"ח. ניתן גם יהיה לרכוש את הסאב בנפרד במחיר שינוע סביב ה-700ש"ח. כל המחירים הם כמובן מחירים מומלצים לצרכן.

פורסם

יווו גדול :yelclap:

אני רק מקווה שהחנויות לא ינפחו את המחיר... ואגב חנויות, יש מידע על איזה חנויות יקבלו אותם?

פורסם

אני לא עוקב אחרי החנויות שהיבואנים עובדים איתן.

פורסם
:P חשבתי שדיברת עם היבואן או משהו כזה ואולי הוא הזכיר חנויות שכבר הזמינו אותם... לעמשנה ;)
פורסם

אני היחיד שמפריע לו שבאותו יום עולה ביקורות למוצר של abit ובאותו יום יש פרסומת לשיתוף פעולה עם abit בכותרת האתר ?

וגם ביקורת יותר חיובית מכל ביקרות שאי פעם נכתבה עליהם...

פורסם

Omniscience, iiB וכל אחד אחר. הסירו דאגה מליבכם, אף אחד לא השפיע על אובייקטיביות האתר או הסוקר בביקורת הזו, וגם לא באף ביקורת אחרת שכתבנו אי פעם. יתרה מזאת, אף אחד לעולם לא ישפיע על האובייקטיביות שלנו. זה הדבר הכי חשוב לנו ואף אחד לא ייקנה אותנו בכסף.

העובדה שהביקורת פורסמה בבד בבד עם עליית השת"פ עם אביט בתערוכת סביט הוא מקרי לחלוטין ואין שום קשר בין השניים.

הביקורת חיובית מאוד (לא יותר מכל ביקורת אחרת, היו לנו מספיק ביקורות חיוביות ומפגרנות למדי או מדי) מאחר והמוצר טוב מאוד.

פורסם

מעולה! מחכה בקוצר רוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים