עבור לתוכן

פנטיום 4 עוד לא נקבר.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני יודע שבדרך כלל מציגים את AMD כקטנה וחלשה מול Intel, אבל היא לא קטנה בכלל, ואף פעם לא היתה.

והיא גם לא כל כך חדשה, היא נוסדה שנה לאחר Intel (בשנת 1969).

ולמי שלא זוכר, היתה קבוצת אנשים לא קטנה בישראל שהתלהבה מהK5 בזמנו. ::)

אוקי זה חדש לי P: טוב לדעת..

אבל מאז ומעולם היא היית בשוק המעבדים?

• תגובות 61
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי זה חדש לי P: טוב לדעת..

אבל מאז ומעולם היא היית בשוק המעבדים?

כן מאז ומעולם היתה. ::)

רק שבהתחלה היתה Reseller של Intel.

פורסם
  • מחבר

כן מאז ומעולם היתה. ::)

רק שבהתחלה היתה Reseller של Intel.

מה זאת אומרת RESELLER?

פורסם

מה זאת אומרת RESELLER?

רכשו מוצרים שIntel פיתחו, ומכרו כשלהם.

אם הם היו חכמים, הם היו מתחילים לפתח שבבים עוד אז (כמו Intel), וכיום הם היו לפחות בגודל של Intel.

פורסם
  • מחבר

רכשו מוצרים שIntel פיתחו, ומכרו כשלהם.

אם הם היו חכמים, הם היו מתחילים לפתח שבבים עוד אז (כמו Intel), וכיום הם היו לפחות בגודל של Intel.

אינטל מכרה למתחרים שלה מוצרים? או שלא הבנתי נכון?

פורסם

הם לא היו מי יודע מה מתחרים, הם פיתחו שבבים אחרים. ::)

פורסם

מעניין אותי מבחני ביצועים בין ה-p4 שעשו לו OC ל-7ghz נגד E6800, יהיה קרב מעניין :screwy:

פורסם

מעניין אותי מבחני ביצועים בין ה-p4 שעשו לו OC ל-7ghz נגד E6800, יהיה קרב מעניין :screwy:

לא ממש, הX6800 ישבור אותו. 8)

פורסם

נקווה בשביל הפאן בוייז של AMD שהK8 יהיה שווה משהו :P

פורסם

K10*

פורסם

כש IBM שכרו את אינטל בשביל לייצר את המעבד הראשי של ה PC הראשון הם דרשו שתהיה עוד חברה מלבד אינטל שתייצר את השבבים בשביל שאם יקרה משהו לאינטל יהיה להם מקור אחר בשביל השבבים.

אינטל פנו ל AMD ומכרו להם רשיון לייצר תואמי 8086, אז זה המשיך עד לימי ה 80386 או ה 80486 ואז אינטל הבינו שהם כבר לא צריכים את ההסכם הזה עם IBM וביטלו את הרשיון של AMD.

בית משפט קבע של AMD עדיין יש זכות לייצר תואמי אינטל והשאר היסטוריה...

(אני יודע שהתיאור הזה לא מדוייק לחלוטין אבל זה מספיק קרוב)

פורסם

נקווה בשביל הפאן בוייז של AMD שהK8 יהיה שווה משהו :P

אם אתה אומר את זה סימן שאתה לא יודע איך להחזיק מזלג... או שטעית ורצית להגיד K9 או K10 או שאתה באמת לא יודע עד כמה הK8 היה "כישלון"

פורסם

אינטל בתחילת דרכה דווקא התחילה כיצרנית זיכרונות... וכמו שהמצב נראה היום אם AMD? לא יכניסו משהו מעניין לשוק במחיר הגיוני אני לא צופה להם הצלחה גדולה...

פורסם
  • מחבר

באמת הגיע הזמן שAMD יתנו תשובה לסדרת הקונרו והקוואד, בינתיים אינטל קוטפת פירותיה וממשיכה לקטוף..

שים לב שכל מפרט מ3,500 ש"ח ומעלה נבנה מבוסס קונרו בפורום מפרטים, אין לזה תחרות..

עד שAMD תצא עם סדרת מעבדים חדשה כבר אחוז לא קטן מהציבור יהיה בבעלות אינטל.. :nixweiss:

בדיוק מה שקורה עם נאוידיה וATI, נאוידיה קוטפת את הפירות וממשיכה לעשות להם עונת קטיף קטנה כאשר הם מוסיפים גם כרטיסי מסך לשוק הביניים..

פורסם

אל תמהרו להספיד את AMD או אתה ATI אומנם באיחור אבל בסופו של דבר הם יוציאו את השבבים החדשים כולי תקווה שהם ישרדו ויתעלו הרבה מעל הC2D והגיפורס8 למיניהם אחרת אם לא תהיה תחרות בשוק כולנו יודעים מה יהיה המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים