פורסם 2007 במרץ 1418 שנים בחבילה של 1.5/256 ב94 שקל לחודש כולל. לאחרונה אני מרגיש ירידה חדה בביצועי ההורדות,ואני לא מוכן לסבול את זה.בדקתי אם הכל תקין,הכל נראה לי בסדר. שמעתי גם על חברות מסויימות שחוסמות פורטים ללקוחות עקב עומס שנוצר אצלהן,יש אמת לדבר? אם כן,לאיזו חברה אתם ממליצים להתחבר? האם המחיר שאני משלם כרגע יקר/זול יחסית? תודה.
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מה שאמרת לגביי חסימת פורטים אצל הספקים זה נכון...פרט לאחת שאני יודע שהיא לא עושה את זה בוודאות בגלל שחבר שלי עובד שם היא בזק בין לאומי...
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים Punk Beachיש לי חבילה כמו שלךוגם אני רוצה לעזוב אותם כי הם הבטחו לי חיבור בלי חייגן והם מתרתרים אותי בלי סוף ואומרים שבעיה אצל הוט שאומרים שזה אצל 012אבל יש לי התחיבות אצלהם עד מאיאני חושב שהדרך הכי מהירה להתנתק מחברות בכלל זה להגיד להם שאתם עוברים לגור בחו"לתנסה
פורסם 2007 במרץ 1518 שנים מחבר מה שאמרת לגביי חסימת פורטים אצל הספקים זה נכון...פרט לאחת שאני יודע שהיא לא עושה את זה בוודאות בגלל שחבר שלי עובד שם היא בזק בין לאומי...גם אני שמעתי שהם באמת לא עושים את זה.אבל הם עובדים עם הוט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.