פורסם 2007 במרץ 1618 שנים יש לי עצה טובה איך לעשות את זה קל יותר:תמצא איזה חבר בכיתה ותחלקו את החומר לשתיים אתה תלמד חלק והוא חלק ואז כל אחד יעשה את שלו ותחליפו מבחנים.עובד ומביא ציונים טובים.רעיון מעולה!! אם אתה היטלר
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים שמע עושים מה שאפשר בשביל להתאים. כמובן שמביאים נגיד את אותו עט בדיוק .לא יודע איך אצלך אבל אצלנו המורים לא שמים לב כי סהכ יש לי ולחבר שלי אותו כתב יד.וdr.evil למה היטלר ?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים אני אישית לא למדתי בבית ספר... אבל גם לא היה לי אכפת... אם אכפת לך ואתה באמת רוצה ללמוד והמחשב מפריע לך.... אני ממליצה לך ללמוד עם חבר... (ואחד כזה שלא יושב גם כל היום על המחשב ). עוד שיטה היא פשוט ללכת ללמוד במקום בלי מחשב... (רעיון גאוני).
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים שמע עושים מה שאפשר בשביל להתאים. כמובן שמביאים נגיד את אותו עט בדיוק . לא יודע איך אצלך אבל אצלנו המורים לא שמים לב כי סהכ יש לי ולחבר שלי אותו כתב יד. וdr.evil למה היטלר ? כי זה רעיון מפגר :-X כך שאם אתה לא היטלר לא תוכל לישם את זה
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים כי זה רעיון מפגר :-X כך שאם אתה לא היטלר לא תוכל לישם את זה אבל זה מה שאתה לא מבין. כבר יישמתי את זה כמה פעמים.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אתה יודע שאתה מסתכן יתר על מידה? בכל אופן, זו שיטת לימוד מטומטמת אשר נועד לעבור את הבחינה בסך הכל.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אתה יודע שאתה מסתכן יתר על מידה? בכל אופן, זו שיטת לימוד מטומטמת אשר נועד לעבור את הבחינה בסך הכל.כי זה גם המטרה של בתי הפר שכולם יעברו תמבחן.אצלי בבית הספר חוץ מחומר של מבחן הם לא מלמדים דברים אחרים.היום גם ככה לומדים רק בשביל המבחן
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים הבעיה היא שהוא חוזר מבצפר משחק במחשב אוכל ויושן עד שעה 6 ואז מתעורר עושה ש.ב. משחק במחשב ויושן שובמכיר את הבן אדם
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים כי זה גם המטרה של בתי הפר שכולם יעברו תמבחן.אצלי בבית הספר חוץ מחומר של מבחן הם לא מלמדים דברים אחרים.היום גם ככה לומדים רק בשביל המבחןאולי כדאי שתקרא את ההודעה הראשונה פהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245244.0
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים 10 עמודים, אין לי כוח לקרוא הכל, אז ישר תגובה לנושא:הסוד להצלחה, לדעתי, זה פשוט להקשיב בשיעורים - בעיקר בשיעורים כמו תנ"ך, היסטוריה, אזרחות וכל המקצועות שמכתיבים בהם המון חומר, אבל זה קשה מאוד לרוב האנשים. במקצועות כמו מתמטיקה והנדסה, צריך פשוט מאוד לתרגל - אפילו לא חובה להקשיב בשיעורים, אצלי זה תמיד עובד. כמובן לא ללמוד יום לפני מבחן וכל זה, אלא אם כן יודעים את החומר כמו שצריך וצריך לחדד פינות.בהצלחה, שפר ציונים.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אולי כדאי שתקרא את ההודעה הראשונה פהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245244.0קראתי את זה.סה"כ זה דיי צודק אבל מה לעשות שהיום אתה יכל להיות חכם מאד, עם הרבה ידע אבל בלי תעודות זה לא שווה כלום.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים קראתי את זה.סה"כ זה דיי צודק אבל מה לעשות שהיום אתה יכל להיות חכם מאד, עם הרבה ידע אבל בלי תעודות זה לא שווה כלום.אם תהיה חכם מאוד אז תוכל לגשת למבחנים ולהוציא תעודות בלי מאמץ.האמת שאתה גם צודק כל העניין הזה בביצפר זה העיקר להצליח במבחן ולא משנה איך.זה דיי מעצבן אותי ..הכל נעשה כמו שנאמר "בית חרושת". ובסוף רואים את התוצאות ..נערים שיוצאים לעולם כמעט בלי שום ידע בסיסי וערכים.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אל תדאג, בסופו של דבר כל החרשנים תקועים בקיוביקל ואוכלים חסהולכל הספקנים -- ידוע שמחשבים בכלל והרשת בפרק ממכרים, בסין יש מוסדות גמילה מיוחדיםאז בנימה אופטימית זו -> הניחו את המחשב והתרחקו בידיים מורמות.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אם זה לא המחשב, זה להסתובב בבית בלי לעשות כלום או לראות טלוויזיה.לפעמים פשוט אין חשק להכין שיעורים וללמוד ושום דבר אחר לא יעזור חוץ ממוטיבציה או משמעת עצמית בחלק מהמקרים. (לעתים שני אלו הם בעצם אותו הדבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.