עבור לתוכן

מה ההבדל בין גירסה A03 לגירסה A04 במסך 2407 ?

Featured Replies

פורסם

שינויים חשובים , מורגשים ?

פורסם

כעת ישנה אפשרות לקביעת Aspect Ratio במקום Fill כאשר מעבירים למסך אות 1080i או 1080P.

ה2407 הוא מסך ביחס גבהים של 16:10 ואילו תוכן ב 1080 הינו תוכן ביחס גבהים של 16:9

בגירסאות הישנות המסך מתח את התוכן כדי להתאים ל 16:10 אך כעת בגירסה 04 ניתן לבחור מצב Aspect Ratio

שבו המסך ישמור על 16:9 ויוסיף Letterbox לתמונה.

לפי אתר סיני שבדק את הגירסה החדשה טוענים שכעת המסך מקבל 1080P דרך DVI אך החדשות הרעות

הם שכאשר בוחרים שלא למתוח תוכן ל 16:10 מופיע לעיתים אפקט של Tearing על גבי המסך.

כל השינוים הללו תקפים ומשפיעים רק על מי שמחבר את המסך לנגני HDDVD או Bluray ולא למי שמחובר

ב DVI רגיל למחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה , זה חדשות מרגיעות למי שקנה רק לפני שלושה שבועות את המסך כמוני

פורסם

או לפני חודשיים כמוני. :xyxthumbs:

פורסם

איך עושים שהוא ישמור את ההגדרות של האם להיות ב 1:1 או FILL וכו' ? נראה שבכל מעבר רזולוציה הוא חוזר ל FILL...

יש הסבר על המודים השונים שלו ? מולטמדיה / שולחן עבודה / משחקים ?

פורסם

איך עושים שהוא ישמור את ההגדרות של האם להיות ב 1:1 או FILL וכו' ? נראה שבכל מעבר רזולוציה הוא חוזר ל FILL...

יש הסבר על המודים השונים שלו ? מולטמדיה / שולחן עבודה / משחקים ?

מניסיוני האישי עם המסך שלי (2407 A03), הוא מאפשר אופציות אחרות חוץ מ-FILL רק ברזולוציות מאוד מסויימות

(640*480, 1280*1024 ועוד כמה, אני לא זוכר כרגע). חבל רק שהוא לא מאפשר את זה ב-1600*1200 :P

פורסם

לא דיברתי על מתי, דיברתי על איך עושים שהוא "יזכור" את הבחירה... לי בכל רזולוציה בינתיים יש את הבחירה, אבל כל פעם שאני מחליף (משחקים וכו') אני צריך לשנות את זה וזה מעצבן...

פורסם

כעת ישנה אפשרות לקביעת Aspect Ratio במקום Fill כאשר מעבירים למסך אות 1080i או 1080P.

ה2407 הוא מסך ביחס גבהים של 16:10 ואילו תוכן ב 1080 הינו תוכן ביחס גבהים של 16:9

בגירסאות הישנות המסך מתח את התוכן כדי להתאים ל 16:10 אך כעת בגירסה 04 ניתן לבחור מצב Aspect Ratio

שבו המסך ישמור על 16:9 ויוסיף Letterbox לתמונה.

לפי אתר סיני שבדק את הגירסה החדשה טוענים שכעת המסך מקבל 1080P דרך DVI אך החדשות הרעות

הם שכאשר בוחרים שלא למתוח תוכן ל 16:10 מופיע לעיתים אפקט של Tearing על גבי המסך.

כל השינוים הללו תקפים ומשפיעים רק על מי שמחבר את המסך לנגני HDDVD או Bluray ולא למי שמחובר

ב DVI רגיל למחשב.

אני מתכנן לקנות אתה-2407 ובאמת התלבטתי אם לחכות לגירסה 04 -השימוש שלי בצג יהיה בין השאר להצגת סרטי HD דרך המחשב.-אני מבין מדבריך שכעת הוא כן תומך ב-1080p דרך ה-dvi כלומר עבור השימושים שלי (אני מאמין שבעתיד אחבר את המסך לנגן HDDVD ) עדיף לי לחכות לגירסה 04 נכון?

ערן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים