פורסם 2007 במרץ 1418 שנים ככה יש לי רשת בין 2 מחשבים וחיבור לאינטרנטמודם : b-fucos 270 ראוטר:Edimax 6104kשני המחשבים XPככה אני גולש והאינטרנט מתנתק לי כל כמה שעות עיכשיו הבעיה היא רק בחודשיים האחרונים, דיברתי עם בזק הם אומרים שהקו תקין ושהבעיה בראוטר (אמרו לנסות לחבר רק את המודם ולראות אם מתנתק או לא => לא מתנתק) ובגלל שהראוטר קניתי לבד הם לא תומכים בלעזור לויש למישהוא רעיון מה הבעיה?
פורסם 2007 במרץ 1618 שנים קודם כל תקרא את חוקי הפורום! ההקפצה אסורה!לגבי בעיית הניתוקים, תבדוק אם יש שדרוג לקושחה של הראוטר באתר היצרן, במקרה ויש תנסה לשדרג ותראה מה יקרה.בנוסף אתה משתמש בתוכנות הורדה? (EMULE\BITTORRENT)אם כן תנסה לסגור אותן ותראה אם המצב משתפר.אם שתי הפעולות לא עוזרות אז כנראה הראוטר הגיע לסוף חייו והגיע הזמן לחפש אחד חדש.
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים אז אני מניח שהראוטר לקראת הסוף. אתה יכול להציע לי אחד ? 1. ממש לא נכון. האם אתה משתמש בתוכנות P2P ? אם כן יכול להיות שהנתב קורס תחת העומס. נסה להגביל את המספר המקסימלי של החיבורים בתוכנה. חוץ מזה נסה לעדכן את הקושחה של הנתב. 2. אם כבר אז כבר - Linksys wrt54GL
פורסם 2007 במרץ 1718 שנים מחבר עידכנתי את הגרסה ישר כשהתחילו הניתוקים והוא מתנתק בלי קשר לP2P גם כשאני לא משתמש בו ,אלא כשאני גולש סתם ככה.ותקציב עד .400-450*אם אפשר אלחוטי בתקציב +2 כרטיסי רשת מתאימים מה טוב.(סתם שאלה של בורות: אני צריך לרשת אלחוטית את הראוטר+ 2 כרטיסי רשת אלחוטיים וזהו נכון?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.