פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר אה, אצליך זה הפלטות האלה, שבאות מכל הכוונים....מכיר את זה, אני פעם הרכבתי למישהו BT. אם לא הפלטה הזאת שהיתה אצלי-גם אני היתי צריך לפרק את הלוח אם, אבל מזלי התמזל, ונשאר לי רק לנקות את המעבד ממשכה קודמת, למרוח משכה חדשה ולהרכיב שני ברגים שבאו עם ה TUNIQ, ולמזלי, הם גם התאימו !מגניב, לא ?[br]פורסם בתאריך: 21.03.2007 בשעה 21:28:08והנה הוא במלואו:[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים בדף הרכבה של הBT יש הסבר לגבי התקנה על מעבדי AMD שמגיעים עם פלאטה שחורה על הלוח, הם אומרים שכל מה שצריך זה לפרק את הקירור ואת BT לחבר לפלאטה השחורה שעל הלוח אם.. ואז באמת לא צריך לפרק את הלוח אם לחלוטין..http://www.xbitlabs.com/images/other/4-cool-comp/back.jpgבתמונה למטה , ההסבר להתקנה של K8..בראל.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר אני הרכבתי אותו על LGA 775 דווקא...את ה BT הכוונה.והלך לי נחמד ולא בעייתי.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים שאלה לגבי דבר שמעניין אותי באמת כי במחשב שהזמנתי גם לקחתי את הקירור הזה:כשאתה שם אותו על מקסימום RPM, עד כמה הוא באמת מרעיש? (ממה שאני יודע זה 34DB, אבל אין לי מושג איך 34DB באמת נשמע, והאם הוא עושה כזה רעש)במקסימום שלו הוא באמת רועש, שמים לב לזה בקלות (לי אישית זה לא מפריע במיוחד).
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר מסכים, ותודה לך דניס, זה אתה שהמלצת לי פעם לקנות אותו, כשאני היתי דלוק על ZALMAN9500 .הנה, עבר זמן-מה, התבשלתי - וקניתי.תודה על המלצה טובה.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר והרעש שהוא עושה ב 2000 RPM - זהו רעש של אוויר דרכו ולא רעש של מאוורר.עם הרעש הזה אני "מרגיש" את החום יוצא לי מהמארז.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים שאלה - כמה חזק צריך להבריג את הקירור למעבד? (לסוקט כאילו)סגרתי עם היד כמה שהצלחתי ואז עוד קצת קצת עם לדרמן...בראל.
פורסם 2007 במרץ 2118 שנים מחבר תבריג ככה, שהוא לא יזוז, כשאתה מנסה להזיז אותו עם היד, אבל שכל הברגים יהיו סגורים אותו דבר, שהקולר ישב כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.