פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אז ככה,יש לי שני סטיקים של 512MB מאותו סוג של CROSAIR והתקנתי אותם בלוח על שני החריצים עם אותו צבע.משום מה בCPU-Z אני מקבל את זה: (ראו תמונה)יש משהו שאני מפספס?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים התמונה מראה ששני הסטיקים לא זהים מבחינת תדר ותזמוניםבעצם משהו לא מובן לי פהאם זה עובד על 200 MHZ זה אמור להיות דואל !!תחכה לראות מה יענו המומחים כאן
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר תתקין לפי הספרכל סטיק בצבע אחרהייתי בטוח שבשביל DC צריך להתקין באותו הצבע...אוקיי,ננסה.תודה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר חבר'ה,לא עזר.עדיין מופיע לי single channelהסתכלתי גם בחוברת של הלוח אם,באמת צריך להתקין אותם על אותם צבעים(כמו שהיה מלחתחילה).יש עוד רעיונות?
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים אממ קודם כול תוריד את הגירסא החדשה של CPU-Z אוליי זה ישנה את זה...אצלי זה שינה הרבה...(לך יש 1.29 עכשיו יש 1.39) זה דבר ראשון.איזה לוח יש לך?אולי לשנות משהו בביוס?תנסה לבדוק קודם עם התוכנה החדשה....אני כמעט בטוח שזה ישנה את התמונה...אצלי זה שינה את שם הליבה מאליינדיל לקורנו
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים וואלה?! אמממ וואי באמת מוזר....אם זה גם מה שרשום בספר של הלוח אז באמת מוזר לי....אממ תחכה לחבר'ה המומחים פה כי אני לא הכי רוצה לנסות לעזור במשהו כזה כי אני לא הכי מבין ויכול ליהיות שאני רק יטעה אותך בסוף..עזוב-חכה לליאור או עומרי אן אחד מהחבר'ה פה....הם יימצאו כבר מה לעשות...אבל תנסה אוליי בכול זאת לבדוק בביוס..יש מצב זה הגדרה שם..
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים DC זה לא הגדרהשים אותם בסלוטים האחריםכלומר אם זה היה בסגולים שים בכחולים ואם היה בכחולים שים בסגולים
פורסם 2007 באפריל 1018 שנים מחבר DC זה לא הגדרהשים אותם בסלוטים האחריםכלומר אם זה היה בסגולים שים בכחולים ואם היה בכחולים שים בסגוליםניסיתי,עדיין אותה תוצאה.יש עוד רעיונות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.