פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר אנשים שיש להם דעה בגלל זה רשמתי [glow=red,2,300]לדעתכם [/glow] ...!!!!!
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים יופי.. אתה מצפה לתגובות רציניות NOOBLET?! "אממ, כן עוד גזיליון שנים יהיה MP4 איכותי בפלאפון" "אמממ עוד 3 דקות יהיה אייפוד בפלאפונים" מה זה יעזור לך אם תראה השערות לא מבוססות, אלא אם כן אתה רוצה לעלות את מונה ההודעות שלך
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר יש לי מה לעשות בחיים חוץ מלעלות מונה הודעות אתה לא רוצה אל תישתתף בסקר אתה רוצה להישתתף בבקשה אבל אל תיהיה ילד מעצבן ..!!! ותירשום מאיפה אנחנו יודעים אני לא תיכננתי שיתנו תגובות פה רק יענו על סקר אם הייתי רוצה אשכול עם תגובות לא הייתי פותח את זה כסקר אז תחשוב לפני שאתה מגיב ומעלה את מונה ההודעות [glow=red,2,300]שלך [/glow]
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מתי שחברות הסלולר יבינו שהם צריכים לשווק את הסלולרים שלהם עם כרטיסי זיכרון של 1-2ג'יגה או אפילו 4 ג'יגה. בן אדם ממוצע לא צריך יותר מזה. הסיבה שאני חושב ככה היא מכיוון שראיתי מכירות קבוצתיות ב-P1000 ונטאקשן שהאצבת זיכרון הג'נרית (עם מיליון חברות מדבקה) שמוציאה מוזיקה, נמכרת בכמויות ענקיות כמו לחמניות חמות. אני מדבר על מה שנראה כמו זה. אז כמה עולה לנו כרטיס 2 ג'יגה זיכרון? 150-200 שקל? אם חברות הסלולר יקנו כרטיסים כאלו בכמויות זה יצא להם ממש זול, הם לא יצטרכו להוסיף למחיר של המכשיר יותר מ-50 שח (שזה פחות משקל וחצי לחודש ב-36 תשלומים המסורתיים של חברות הסלולר).
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים למה לא מחליף כבר...??יש לי אחלה נגן mp4\3וקוראים לו N73 Nokiaלי יש N73, והוא בחיים לא יחליף נגן MP3 איכותי.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים יש לי מה לעשות בחיים חוץ מלעלות מונה הודעות אתה לא רוצה אל תישתתף בסקר אתה רוצה להישתתף בבקשה אבל אל תיהיה ילד מעצבן ..!!! ותירשום מאיפה אנחנו יודעים אני לא תיכננתי שיתנו תגובות פה רק יענו על סקר אם הייתי רוצה אשכול עם תגובות לא הייתי פותח את זה כסקר אז תחשוב לפני שאתה מגיב ומעלה את מונה ההודעות [glow=red,2,300]שלך [/glow] ילדון, אתה לא מזיז לי את בית השחי ואפילו לא בקצת.( ) אתה עד כדי כך תמים/אידיוט שציפית שלא יכתבו שום דבר? אל תשחק אותה תמים, כי אתה לא עובד על אף אחד. אני סיימתי להגיב פה. נ.ב תעבוד על העברית שלך. תלמד לנסח. תתבגר ואולי תוכל להתווכח כמו שצריך.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מה בדיוק מהפכני בו?טלפונים עם נגני mp3 קיימים כבר שנים......אף אחד לא מבטיח לך שהאיכות בו כל כך טובה, וחוץ מזה, הנה מה שמפיל את כל העסק של מכשירים משולבים:הסוללה.רוצה לשמוע מוזיקה? זה על חשבון זמן דיבור.רוצה לדבר? זה על חשבון זמן המוזיקה.האייפון לא בדיוק מצטיין בזמני סוללה, או בנפח, או ב.... כל דבר אחריש לו מסך מגע מגניב מאוד, זה הכל. אפילו מערכת ההפעלה שלו סגורה. לא מהפכה ולא נעליים.העסק של מכשירים משולבים יתפוס ברגע שיצליחו לשלב סוללה חזקה מספיק לשימוש ממוצע של 3-5 ימים בטלפון ובנגן ביחד.בשימוש ממוצע כיום, רוב המכשירים המשולבים שמשתמשים בהם גם כנגן ייעודי וגם כטלפון סלולארי מחזיקים בקושי יום-יום וחצי.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים לדעתי מותג הWALKMAN של סוני אריקסון מתחרה בנגנים של היום.שאני שומע באוזניות זה פשוט איכות
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים ה W850 בקושי נשמע טוב כמו הסאנסה E250.המכשירים הסלולאריים ממש לא מציבים תחרות לנגנים איכותיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.