עבור לתוכן

באטלפילד 2142 שווה קניה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שיחקתי עכשיו בדמו של 2142....וזה עובד לי גרוע....אני לא יודע אם זה בגלל הפינגים(היו בדמו 5 סרברים והלטסי בכולם היה כתום....) או בגלל הגראפיקה(חלק על גבוהה חלק על מדיום,בלי aa רזולוציה 1024*768...והמשחק לא נראה משהו בכלל....)ובכללי המשחק לא זרם בכלל והיו זמני טעינה ארוכים ותקיעות כאלה....

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתרגל.....ככה זה בBF....תמיד אבל תמיד יהיו זמני טעינות ארוכים :lol:

הדעה האישית שלי בפעם המיליון בשבוע האחרון.........BF2...

פורסם

אחי... הקהילה של 2142 רק גדלה וגדלה.. ואין מה לעשות אחי.. זה משחק מאוד כבד.... ויש לו מנוע דומה לbf2 אז אל תצפה ששם יהיה חלק יותר אולי קצת, כי בכל זאת הוא קצת יותר קל.

מבחינת משחקיות, אין מה להשוות בינהם... הכל פועל מדהים ולרוב אין צ'יטרים, לפחות בשרתי הראנק.

ושוב, אני שומע שאוטוטו יוצא השרת הישאראלי ואני בכלל שמח.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה...אבל משהו במשחק פשוט לא זורם,הכל נראה כזה מגושם...האנימציות והרובוטים....

פורסם

Battlefield 2.... אחי.

תקנה אותו..... לא צריך DELUXE.... רק אותו.

אתה בטוח תהנה....

גם יש קהילה ישראלית גדולה ומהנה (טוב.... לא ממש מהנה אבל לפחות רובם)

פורסם

לא

מסכים על כל מילה

פורסם

שמע...אני חובב מושבע של HL2,FAR CRY,RAINBOW SIX VEGAS,COUNTER STRIKE.....בקיצור כל SHOOTER חזק שיוצא....

קניתי לא מזמן את המשחק BF2142 והוא לא משהו...יש קטעים של גרפיקה סבבה אבל הוא...מממ...איך אני יסביר...לא מקצועי קצת...ילדותי כזה...

הוא סבבה...לא משחק שאתה אומר WOW !!!!!

אישית הוא מותקן אצלי ואני לא נוגע בו...הוא משחק כבד להמון אנשים ועל כלום...אין משהו רציני שמצדיק את זה...לדעתי זה מנוע גרוע...

היום המשחק רשת הכי חזק זה ה-COUNTER STRIKE....

אבל רק שרתים עם ANTI CHEAT...זה מבאס שיש את הצ'יטרים האלה....הרוב רוסים וישראלים חארות....שהורסים כל משחק רשת...

בקיצור...אל תקנה אותו...לא משהו בכלל...

פורסם

2142 הוא משחק טוב

אומנם קצת כבד

אבל בעזרת ההגדרות הנכונות אפשר לפתור את הבעיה טיק טק

שלא נדבר על זה שעוד מעט יהיה שרת RANKED ישראלי, ואז תראה כמה גדולה הקהילה

פורסם

זהו זה או שאוהבים או שלא....אבל במחשבה שנייה משחק רשת תמיד שווה....כי זה לא משחק רגיל שנגמר....אתה תמיד יכול לשחק.... ;)

אני מת על משחקים עתידניים...ואיך שראיתי אותו חשבתי שזה הולך להיות משהו מפציץ....אולי היו לי צפיות גדולות מידי...

הם ניסו ללכת על משהו מגניב אבל לדעתי...מממ...נופל בהרבה מהקאונטר סטרייק....

נ.ב לא ראיתי את הBF האחרים....

פורסם
  • מחבר

שמע...אני חובב מושבע של HL2,FAR CRY,RAINBOW SIX VEGAS,COUNTER STRIKE.....בקיצור כל SHOOTER חזק שיוצא....

קניתי לא מזמן את המשחק BF2142 והוא לא משהו...יש קטעים של גרפיקה סבבה אבל הוא...מממ...איך אני יסביר...לא מקצועי קצת...ילדותי כזה...

הוא סבבה...לא משחק שאתה אומר WOW !!!!!

אישית הוא מותקן אצלי ואני לא נוגע בו...הוא משחק כבד להמון אנשים ועל כלום...אין משהו רציני שמצדיק את זה...לדעתי זה מנוע גרוע...

היום המשחק רשת הכי חזק זה ה-COUNTER STRIKE....

אבל רק שרתים עם ANTI CHEAT...זה מבאס שיש את הצ'יטרים האלה....הרוב רוסים וישראלים חארות....שהורסים כל משחק רשת...

בקיצור...אל תקנה אותו...לא משהו בכלל...

יש לי את כל המשחקים שאמרת....אבל cs כבר קצת נמאס ואני רוצה משהו שונה....אני עכשיו מוריד את הדמו של bf2....נראה איך הוא....

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל לא רציתי לפתוח נושא חדש....

המולטי של r6 vegas שווה משהו או שהוא סתם שולי כזה ביחס למשחק?(כמעט סיימתי את הסינגל אצל חבר ככה שהוא פחות משנה...למרות שנראה לי שאם אני אקנה אני אשחק שוב...),כי גם הדמו של bf2 לא ממש הרשים אותי....

פורסם

משחק מגושם כזה, אי אפשר להסביר..לא זורם..

פורסם

מה גם הBF2 לא משהו ??? לגבי המולטי של וגאס לא ניסיתי האמת...לי ניראה שזה על הדרך...מבחינתם שהם הוציאו אותו גם במולטי.

פורסם

bf 2142 משחק גדול.. כל אלה ששיחקו בדמו לא מבינים... כל הראנקים והעניין פה משמעותיים והמשחק הופך למהנה הרבה יותר.

פורסם

ה2142 משחק טוב יש אותו לחבר שלי ואני מתכוון לקנות אותו השבוע בבאג ב220 שקל וbf2 עולה 200 עדיף להוסיף 20 שקל ולקנות משהו יותר טוב מציע לכם לראות את הסרטון

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3334020,00.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים