עבור לתוכן

הורדת קבצים ממחשב מרוחק

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה לאפשר לחבר להוריד ממני קבצים דרך האינטרנט ישירות מהמחשב שלי.

האם זה אפשרי?

דרך שיתוף הקבצים במסנג'ר זה איטי מידי לקבצים גדולים ואני צריך תוכנה כמו FTP שמורידה משרתים.

אני יודע שאפר להוריד קבצים משרת שנמצא על רשת האינטרנט אבל איך אני עושה את זה עם מחשב של חבר?

תודה מראש

פורסם

מהירות השליחה שלך קבועה, ואלא אם כן אתה מנוי לחבילה של upload גבוה היא תהיה נמוכה ולא משנה באיזו תוכנה תשתמשו

(אגב, מהנסיון שלי דווקא icq משתמשת בכל רוחב הפס, זה הדבר היחיד שאני משתמש בה בשבילו ..)

פורסם
  • מחבר

מה זה תמיד לפי מהירות ההעלאה שלי ולא לפי מהירות ההורדה שלו?

פורסם

במידה ואתה שולח קובץ אל מישהו או אל שרת אז כן, מהירות ה-Upload קובעת.

כמובן שסתם לדוגמא אם תהיה לך חבילת Upload ממש גבוהה וההורדה של האדם השני תהיה נמוכה ממנה, אז ההגבלה מן הסתם תהיה בגללו...

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד זה לא מה ששאלתי.

אני שאלתי אם ישנה אפשרות שהוא יוריד ממני כמו שמורידים קבצים משרת.

אולי אפשר להגדיר את המחשב שלי כשרת לצורך זה.

פורסם

תעשה לעצמך ולחבר שלך טובה ופשוט תשתמשו בicq ... חסרה לך הבנה מאוד בסיסית של איך רשת האינטרנט עובדת, ואין שום טעם לעזור לך להתקין תוכנת שרת ftp ... המהירות שבה הוא יוריד ממך קבצים תהיה איטית לאע משנה באיזו תוכנה תשתמשו, וזאת פעם שנייה שאני חוזר על המשפט הזה

פורסם

לא משנה אך תגדיר את המחשב שלך או במה תשתמש

תמיד תהיה מוגבל על ידי max upload שלך

למשל ב 1.5MB לא תעבור את ה 13-15K/SEC

פורסם

אלא אם כן יש לך 1.5/0.5 :P

פורסם

עם כל הכבוד זה לא מה ששאלתי.

אני שאלתי אם ישנה אפשרות שהוא יוריד ממני כמו שמורידים קבצים משרת.

אולי אפשר להגדיר את המחשב שלי כשרת לצורך זה.

אתה יכול להתקין בבית שרת apache, שרת FTP, שרת IRC, שרת eMule, שיתוף דרך ICQ/MSN או כל רעיון אחר.

אבל כל עוד קצב ה upload שלך עובד בקצב של חיבור אינטרנט ביתי ממוצע קצב ההורדה של הצד השני יהיה איטי.

אתה תמיד צריך להסתכל על צוואר הבקבוק וכאן הוא קצב ה upload שלך.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להתקין בבית שרת apache, שרת FTP, שרת IRC, שרת eMule, שיתוף דרך ICQ/MSN או כל רעיון אחר.

אבל כל עוד קצב ה upload שלך עובד בקצב של חיבור אינטרנט ביתי ממוצע קצב ההורדה של הצד השני יהיה איטי.

אתה תמיד צריך להסתכל על צוואר הבקבוק וכאן הוא קצב ה upload שלך.

חבל,אבל הבנתי תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים