פורסם 2007 במרץ 1318 שנים הייאני רוצה לאפשר לחבר להוריד ממני קבצים דרך האינטרנט ישירות מהמחשב שלי.האם זה אפשרי?דרך שיתוף הקבצים במסנג'ר זה איטי מידי לקבצים גדולים ואני צריך תוכנה כמו FTP שמורידה משרתים.אני יודע שאפר להוריד קבצים משרת שנמצא על רשת האינטרנט אבל איך אני עושה את זה עם מחשב של חבר?תודה מראש
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מהירות השליחה שלך קבועה, ואלא אם כן אתה מנוי לחבילה של upload גבוה היא תהיה נמוכה ולא משנה באיזו תוכנה תשתמשו(אגב, מהנסיון שלי דווקא icq משתמשת בכל רוחב הפס, זה הדבר היחיד שאני משתמש בה בשבילו ..)
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים במידה ואתה שולח קובץ אל מישהו או אל שרת אז כן, מהירות ה-Upload קובעת.כמובן שסתם לדוגמא אם תהיה לך חבילת Upload ממש גבוהה וההורדה של האדם השני תהיה נמוכה ממנה, אז ההגבלה מן הסתם תהיה בגללו...
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר עם כל הכבוד זה לא מה ששאלתי.אני שאלתי אם ישנה אפשרות שהוא יוריד ממני כמו שמורידים קבצים משרת.אולי אפשר להגדיר את המחשב שלי כשרת לצורך זה.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים תעשה לעצמך ולחבר שלך טובה ופשוט תשתמשו בicq ... חסרה לך הבנה מאוד בסיסית של איך רשת האינטרנט עובדת, ואין שום טעם לעזור לך להתקין תוכנת שרת ftp ... המהירות שבה הוא יוריד ממך קבצים תהיה איטית לאע משנה באיזו תוכנה תשתמשו, וזאת פעם שנייה שאני חוזר על המשפט הזה
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים לא משנה אך תגדיר את המחשב שלך או במה תשתמש תמיד תהיה מוגבל על ידי max upload שלך למשל ב 1.5MB לא תעבור את ה 13-15K/SEC
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים עם כל הכבוד זה לא מה ששאלתי.אני שאלתי אם ישנה אפשרות שהוא יוריד ממני כמו שמורידים קבצים משרת.אולי אפשר להגדיר את המחשב שלי כשרת לצורך זה.אתה יכול להתקין בבית שרת apache, שרת FTP, שרת IRC, שרת eMule, שיתוף דרך ICQ/MSN או כל רעיון אחר.אבל כל עוד קצב ה upload שלך עובד בקצב של חיבור אינטרנט ביתי ממוצע קצב ההורדה של הצד השני יהיה איטי.אתה תמיד צריך להסתכל על צוואר הבקבוק וכאן הוא קצב ה upload שלך.
פורסם 2007 במרץ 1318 שנים מחבר אתה יכול להתקין בבית שרת apache, שרת FTP, שרת IRC, שרת eMule, שיתוף דרך ICQ/MSN או כל רעיון אחר.אבל כל עוד קצב ה upload שלך עובד בקצב של חיבור אינטרנט ביתי ממוצע קצב ההורדה של הצד השני יהיה איטי.אתה תמיד צריך להסתכל על צוואר הבקבוק וכאן הוא קצב ה upload שלך.חבל,אבל הבנתי תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.